|
|
|||||||
| Üyelerimizin El Emekleri Üyelerimizin kendi yaptıklarını, tekniklerini sergileyebilecekleri, paylaşabilecekleri platform. |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#71 | |
|
Alıntı:
![]() :işin şaka yanı ben hem siil savunma hem arama kurtarma hemde bir ilk yardımcısıyım aldığım derslerde öyle pisi pisine kazaların olduğunu görünce normal teknelerin bile çok emniyetli olmadığını gördüm hassasiyetim bu yüzdendei yoksa yani tekne işte batmazda yüzebilirde inşallah yüzer canı gönülden isterim emeğin için en azından ama işte dikkatli olman için bu kadar hassaa davrandım belki kusura bakma ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#73 |
|
Benimde emeğim war ya bu kayıkta hiç benden söz edilmemiş
Benim düşüncelerim aslında bu kayık için cok farklıydı heleki ilk qörünümü için şaka bir yana hayal kırıklığıydı daha sonraki aşamalarda zevkli olmaya başladı ve bitimini beklemeye başladık bu arada yardımlarımda oldu tabi ama nediyebilirim ki ellerin dert görmesin güzel birşey ortaya cıktı kim neder bilmiyorum ama bence güzel hele ilk deneme için mükemmel umarım batmayız
|
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#75 |
|
Gerçekler acıdır
batabiliriz ama olsun ilk deneme şaka abicim şaka hayırlısıyla yüzümüz kara cıkmıycak
|
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
inşallah yunus
|
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Bu tekneyi yapmak için yaklasık 2 ay önce benden Kemal abi fikir almısdı yapabilirmiyim diye.
Bende yaparsın abi demişdim ama batma riski yüksek olabilir demişdim cünki kısa ve kavisi az. Kemal abim dedigini yapmıssın yapıcam dedin ve yaptın ellerine saglık abilerimin dedigi gibi garanti olarakda yanlarını kalın köpükle cevirdinmi iş tamammdır arkaya bide motor aldıkmı tamamdır 10 numara olur abi. ![]() ![]() ![]() candost kankam![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#79 |
|
Kemal moralini bozma deneme yanılma yöntemiyle en doğruya ulaşacağına eminim ama bu işin olmazsa olmazları var bu işin tekniği konusunda sana yardımcı olurum istersen az buçuk kafam basar bu tip orjinal fikirlere. Avcılık yaparken sığ suda gidecek Bursada cırnık derler o yapıda bir imalatım olmuştu...
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Biladerim anlattıgında bukadar iyi olacagını tahmin etmiyodum. Gerçekten çok güzel olmuş.
Paylaşım için teşekkürler. Sipariş versek kaç kuruşa yaparsın ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|