|
|
|||||||
| Oluşturulan Gruplar Oluşturulmuş Gruplar |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#191 |
|
Günaydın, hayırlı pazarlar...
|
|
|
|
|
#192 |
|
mehmet abi teşekkür ederim saol abim.
Bu acemi kardeşinize bilgi ve birikimleriniz paylaşmanızı bekliyorum. herkese iyi pazarlar. |
|
|
|
|
|
|
#193 |
|
Ailemize hoşgeldin Murat kardeşim.
Keyifli paylaşımlar diliyorum. İnşallah istediğin avını en yakın zamanda yapar ve bizlerle paylaşırsın. Sivas lı dostlara selamlar, saygılar... |
|
|
|
|
|
|
#194 |
|
Üstadım aramıza hoş geldin ..
|
|
|
|
|
|
|
#195 |
|
kardeş aramıza hoş geldin
|
|
|
|
|
|
|
#196 |
|
Murat kardeş kendini biraz tanıtsan da seni tanısak. olmazsa özelden mesaj at...Nerelerdesin ne iş yaparsın ..
|
|
|
|
|
|
|
#197 |
|
Günaydın hayırlı sabahlar.
|
|
|
|
|
|
|
#198 |
|
Sivas team müdayimlerine selamlar.
Sivas Hafik liyim/ Hanzar / çoçukluktan tan beri balık merakım vardı.serpincikte yıldız ırmağında az beklemedik askerden sonra 10 yıl istanbul maceramız oldu sarayburnu arnavutköyde çok sabahladım...İftara sahura kaldım tabi merak ta hastalığa mı dersin sevgimi dersin . Memlekete döneli 3 sene olmak üzre.Göl ve barajlarda çok acemilik çektim yeni yeni bişeyler kapıyoruz.Sizlerin destekleriyle öğrenicez inşallah. Medikal sektörde çalışıyorum...Sivas Merkez esentepe de ikamet ediyorum burda aranızda bulunmaktan çok memnunum. Sivas team deki tüm müdayimlere selamlar... |
|
|
|
|
|
|
#199 |
|
internetten bulamadım.....Göl ve barajlardaki..... sezon ne zaman başlar ve biter...
bilğilendirirseniz sevinirim iyi akşamlar. |
|
|
|
|
|
|
#200 | |
|
Alıntı:
Sitemizde sirküler bölümüne girdiğin takdirde bu ağaşıdaki bilgilere daima ulaşabilirsin. Sivas lı dostlara selamlar.. http://www.oltacilar.com/forum/2-2-teblig-t3964.html |
||
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| Çevresi, organizasyon, platformu1, sivas, tartışma |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||