|
|
|
#31 | ||
|
Alıntı:
Sende ne kadar Sazan üstadlığı, Tuncay ağabeyimde ne kadar Fly Fİshing bilgi ve tecrübesi varsa bizdede demekki bazı konularda kıyısından köşesinden ışık görünüyor. Bilmediğim konularda illada biliyorum diye idda etmem. Fakat bildiğim konu oldummuda hayatta afetmem ![]() "Koruyucum" dediğin zatı muhtereminde kendine has, benim boyumu bir hayli aşan meziyetleri mevcut. Ne demek istediğimi onunla birlikte ava giden anlar ![]() Alıntı:
Bence ilk önce yazdığın mesaja dikkat ette, Hüseyin ağabeyimden fırçayı yeme ![]() Sonrası tefarruat. Havası iyi olan yerlerin ziyareti zaten kaçınılmaz. Sen hiç merak etme kardeşim
Konu M.Serkan İNANÇ tarafından (01.03.10 Saat 11:15 ) değiştirilmiştir. Sebep: . |
|||
|
|
|
|
|
#32 |
|
10 numara BAŞKANSIN...
Yürü be başkan kim tutar seni...
|
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Özenle seçilmiş fotoğraflar ve yine aynı özende hikaye edilmiş bir av güncesi.
Her ne kadar simsiyah gözlükler biraz o sıcaklığı bozmuş gibi gözükse de akşamında oluşan dostluğun –pek fotoğraflara yansımayan- ve sabah kahvesinin sıcaklığı çok güzeldi. Ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Alıntı:
Anaaa fırçalanacak duvarın , daha şimdi farkına vardım başkanım... ![]() Balık bahane diyenlere su kenarı yasak.. Gitsin dağ başlarına, meşe diplerine atsın oltasını... Orda yapsın mangalını, dangalını... Sen götür onu ışık dağına salıver çayırlara, bırak dön geri, nasıl olsa mevlam gayıra...![]() ![]() Belik o zaman öğrenir, bahaneyi, şahaneyi.... Nasıl ibrahim beğendinmi fırçayı...
|
||
|
|
|
|
|
#35 |
|
Balığı yakalar bırakırım da
![]() Tuncay abiyi yakalmışken bırakmam... Benden saklanıyor, Nuriye beni gördüğünüzü söyemeyin diyormuş hatta Serkan başkanla gizli gizli fly çalışmaları planı yapıyorlarmış ta ![]() Ondan dedim yakalayacağımdan emin olabilirsin diye ![]() Balık mı? Yakalarsam çok iyi, sonra gitsin geldiği yere yaşasın... |
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Alıntı:
![]() Gözlük ile ilgili bilgileri bilahare anlatacağım
|
||
|
|
|
|
|
#37 |
|
Tuncay abi.
orda takım elbiseli abiler misafirmiydi yoksa ala aşkındanmı böyle giyinmişler.. |
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Onlar raporda konusu geçen, gece yarısına doğru avlakta yakınımıza kamp kurup daha sonra da tanışmaya gelen arkadaşlar. Giyinme tarzından bizlerin hanımevladı onların ise yörem insanı olduğunu sanırım anlaşılıyordur.
|
|
|
|
|
|
|
#39 |
![]() Bu resim bana çok tanıdık geldi gibi Tuncay Ağabey.. Acaba aynı yer mi diye düşünüyorum? ![]() ![]() Seninle ilk karşılaşmamızda buranın muhasebesini yaparız heralde diye düşünüyorum....
|
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Hangi resim İbrahim ?
|
|