|
|
|||||||
| OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#141 |
|
Mücadelemize katılımlarınızı bekliyoruz şimdiden sagolun..Oltacı dostlar..OLTACILARDER li olmanız ve yanımızda olmanız dilegiylee..
|
|
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Alıntı:
İbrahim ağabey merhaba... Gurbetten gönlünün bizimle birlikte olduğunu bilmek, imkansızlıklardan dolayı yan yana olamayıp sanaldanda olsa bizlere destek olduğunu görmek şimdilik bizlere yetiyorda artıyor. Türkiye' de olsan elinden geleni esirgemeyeceğine hepimiz adımız gibi eminiz. Az buçuk hemşeri sayılırız. Aslına bakarsan az buçuk bile değilde ben yinede iller ayrı olduğu için az buçuk diyeyim ![]() Senelik izninde Türkiye' ye (Karabük) gelip beni haberdar eder ve bu kardeşinede bir gününü ayırırsan inşallah görüşeceğiz abim. Ben bu kadar diyorum ![]() Gerisi sana kalmış... Saygı ve selamlarımla... |
||
|
|
|
|
|
#143 |
|
Ben inanıyorum ki öyle bir zaman gelecek ki, yaptığımız mücadele meyvelerini verecek..
Buda tabi ki OLTACILARDER in sayesinde olacak.. Bu derneği kurup bizleri de bünyesine kabul eden yönetime sonsuz teşekkürler.. İşte sloganımız bu; Türkiye'nin yükselen değeri OLTACILARDER... |
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
mücadele ne anlamda olursa olsun illaki bir sonuç verir.belkide klasik olacak ama her gecenin bir sabahı vardır Sayın Başkan. Emeğin ve emeklerimiz boşa gitmeyecek
Saygılarımla |
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Elektrik olmadan; mum vardı daha sonra gaz lambası ondan sonra löküs,
İhtiyaçlar gereksinimler artınca çareler arama uğraşı içadlarda artmıştır çağlar boyu. Hızlı nufus artışı, Dünyamızın dengesini ve yaşamsal alanlara tehlike oluşturmaktadır. Yetkili kurumlar ve kanunlar bu düzeni sağlamak için yeterli gelmemektedir. Şimdi sularımız ve içindeki canlılar, dağamız ve içindeki yaşam alanları, Havamız ve onları temizleyen ağaçlarımız tehlikede. Çare; Yok edişin önüne geçmek için sivil toplum örgütleri, birliktelik, insanların vicdanı yönünü tekrar hatırlatmak. Sesimizi duyurmak için çoğalmamız gerekir. Mücadelemize katılın. Konu Fedai ERDEM tarafından (24.03.10 Saat 19:48 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Alıntı:
Ellerine, yüreğine sağlık Reis.. Bunun yazının altına imzamı da basarım, Kalıbımıda.... |
||
|
|
|
|
|
#147 |
|
Durmak Yok Yola Devam...
Emeği geçen her bir fert, emin olunki Ailemden bir fert...!!! |
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Bu uğurda emeği geçen herkese teşekkürler,ellerine kollarına sağlık. Şimdiden bu konuda uğraşan herkesin eline koluna sağlık...
|
|
|
|
|
|
|
#149 |
bazan düşünüyorum eskiden yaptıgımız hataların bedelını şimdi daha iyi anlıyorum iyiki varsınız OLTACILARDER iyiki siz degerli abilerimi ve kardeşlerimi tanıdım , tabi bundan haberim yoktu böyle bir topluluktan böyle güzel insanlardan taki başk. tanışana dek başk.saygılarr
|
|
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Alıntı:
Doğru yolu buldurdu isek ne mutlu bize. Sen bu ekiple tam bir yıl bir ay önce tanışmıştın dostum. Daha dün gibi hatırlıyorum. (Sen unutmuşsundur )Karlı ve buz gibi bir pazar günü Ankara' nın güzel bir gölünde OLTACILARDER oltasına takılmıştın hatırlarsan ![]() Yalnız doğru yolu buldurduk diye üye başvuru formunuda benim doldurmamı bekleme sakına. Buyur OLTACILARDER üye başvuru formu burada Nihat bey. Doldurup imzaladıktan sonra iki resim ve nufüs cüzdanı ile birlikte bana uğrarsan dönüşte belki yeşil bir papyonun olmaz ama kesin OLTACILARDER üyesi kimlik kartın olur kardeşim ![]()
|
||
|
|
|
![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|