|
|
|
#11 |
|
Tarık abi takdir etmemek mümkün deil..
bıkmadan usanmadan bunları yazman görüntülemen alkışlanacak bir davranış.. amatör ruha ve balığa verdiğin önem ve özellikle bizlerle paylaştığın güzel bilgiler için teşekkür ederim.. siz ustalar oldukça amatör ruhun tadı bir başka oluyor.. emeğine yüreğine sağlık... güzel ve bol trofeli avlar dilerim..
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Tarık abii harika paylaşım sagol teşekkürler bu iş biraz emek istiyor tabiki zorda ama sonuç mikemell...
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
abi helal olsun valla sen ne yapmışın böyle ya bunun için bir ay kurs görmek gerek bence
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Beni en azından şimdilik fazlasıyla aşan bir konu.
Böylesi mükemmel ve emek isteyen bir konuda ne yorum yapılır inan bilemedim Tarık abi Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkadaşlar,
Fly bağlama konusunda her meraklısına edinebildiğim bilgim ve yapabildiğim kadar yardımcı olmak isterim. Anlatımda da yazdığım gibi, bu işi gözünüzde o kadar da büyütmeyin. El beceresine güvenen, azıcık ta merak ve sabrı olan her amatörün başarabileceğine eminim. Ülkemizde bu konuda en büyük eksiklik detaylı bilgi ve malzemedir. Gün geçtikçe de bu açıklar kapanıyor. Bundan sonrası da size kalıyor.
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Alıntı:
Tarık abi zevkle okudum süper çalışma eline emeğine sağlık. Birde yapmayı başarsam daha güzel olacak yılmadan devam ediyorum olacak birgün. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum abi. Biliyorum sende bu konuda bizimle paylaşacağın bilgi çok fazla bekletme . |
||
|
|
|
|
|
#17 |
|
Şimdi eminim bir çok kişinin işine fazlasıyla yarayacaktır.Eline sağlık Tarık abi
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Elinize ve emeğinize sağlık, çok güzel ve ayrıntılı bir paylaşım olmuş..selamlar..rastgele..
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| fly, fly avcılığı, fly avı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||