|
|
|||||||
| OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#161 |
|
Değerli Arkadaşlar
Aranıza yeni katıldım. Öncelikle herkese canı gönülden merhaba. Ben de kendi çapımda bu tırıvırı ile mücadele etmeye çalışıyorum. Ankara çevresinde yaptığımız balık avlarında özellikle Kızılırmak tarafında çok fazla çıkardım ve hepsini yaktım, ancak jandarma bu konuda çok duyarlı değil.bence bize düşen görev bir dernek oluşturulması ve cezai sorumlulukların artırılması yönünde çalışmalar olmalı. Kanunda var ama takipi konusunda yetersiz kalınıyor. Bunun için ben her noktasında varım. Beni aranıza kabul ettiğiniz için de tekrar teşekkürler. Sevgi ve saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#162 |
![]() Hüsnü ağabey öncelikle hoşgeldiniz diyorum. Mücadelenize katılmamak sonuna kadar desteklemek elde değil, çünkü temennisi içerisinde bulunduğunuz "Dernek" oluşumunun şu anda tam içerisinde bulunyorsunuz. www.oltacilar.com içerisinde bulunduğunuz bizimde üyesi olarak aktif rol aldığımız; Doğa Ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği OLTACILARDER ' in paylaşım ve forum sitesidir. Sizi de bu oluşum içerisinde görmekten mutluluk duyacağımıza hiç şüpheniz olmasın. Tanışma ve kaynaşma bölümü olan Tanışalım Başlığı altında kendinizi tanıtmanız daha etkin olacakdır diye düşünüyorum nacizane. http://www.oltacilar.com/sohbet-ve-t...odasi-f28.html Sevgi ve saygılar. Konu Selçuk_06 tarafından (20.12.10 Saat 19:04 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#163 | |
|
Alıntı:
Bizler imkanlar ölçüsünde yüreğimizin ve geleçek nesillerimizin teminatını sağlamak sürdürülebilirlik için elimizden geleni yapıyoruz. Sizin gibi tutarlı ve görebilen, önlemini ve doğrularına hakim dostlarımızın, aramıza katılması şevkimizi ve gücümüzü artıracakt Size hoş geldiniz diyor derneğimize en kısa zamanda üyeliğinizi bekliyoruz.. |
||
|
|
|
|
|
#164 |
|
Üye olduktan kısa bir süre sonra bayramlaşma organizasyonuna katıldım...
Foruma üye olduğum günden bu yana bir çok abim ve arkadaşımla tanıştım.... Gerçekten çok güzel bir ortama girdiğimi gördüm... Verilen bu mücadeleye sadece dışarıdan destek olmakla kalmak istemeyip yanınızda yer almayı bir borç bildim ve dernek üyelik başvurumu yaptım... Beni çok sıcak bir şekilde aralarına alan tüm ağabey ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum... Sürdürülebilirlik adına emek verecek olan tüm ağabey ve kardeşlerimi bu mücadeleye beklerim. ![]() Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER) Adres : Necatibey Caddesi Lale Sokak No:21/3 Sıhhıye/ANKARA Tel : 0533 810 38 58 Fax: 0312 231 83 54 Saygılarımla... Bülent YILMAZ. |
|
|
|
|
|
|
#165 |
|
Serkan Başkanım bu yolda birlikte yürümekten şahsım adına onur duyarım. Yarın evraklarımı tarafınıza göndereceğim ve oltacılarder' e üye olacağım kabul buyurursanız. Mersin bölgesi ve civarlarında yapılacak her türlü organizasyona canı gönülden katılmak isterim, ayrıca bu bölgede ve yakınlarında yapılması gereken/gerekecek tüm yardımlara hazırım. Tabiri caizse elimi her koşulda taşın altına sokmaya razıyım. Malumunuz Mersin Ankara' ya oldukça uzak kalıyor iş gereği buralardan da pek uzaklaşamıyorum, gücüm nisbetinde elimden geldiğince sizlerle birlikte olacağı ve beraber bu yolda saçı sakalı ağartacağım. (Allah cümlemize uzun ömür versin, versin ki bu mücadelemizi uzun yıllar hep birlikte hiç yorulmadan devam ettirelim ve gelecek nesillerin rahatlıkla yürüyebilmesi için bu yolu birlikte açalım.) Saygı ve Sevgilerimle Abdullah |
|
|
|
|
|
|
#166 |
|
Serkan abi dün derneğe kayıt için gerekli evrakları kargo ile adresine gönderdim bilgin olsun.
|
|
|
|
|
|
|
#167 |
|
Abdullah kardeşim hayırlı uğurlu olması dileklerimle. Derneğimiz üyeleri arasında senin gibi bilinçli kararlı ve sağlam bir kardeşimizi daha görmekden mutluluk duyuyorum.
Sevgi ve saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#168 |
|
Abdullah Kardeş, şimdiden aramıza hoşgeldin diyor, bu mücadelemizde yanımızda olduğun ve gücümüze güç kattığın için teşekkür ediyorum...
|
|
|
|
|
|
|
#169 |
|
Son bir ay içerisinde derneğimize ulaşan yaklaşık 15 üyelik müracaatından sonuncusu (dün itibariyle) Abdullah kardeşiminki.
Abdullah kardeşimiz sağolsun hem müracaatta bulunup bundan sonraki günlerde kendiside mücadelede yerini almak istemiş hemde önceki mücadelelerden dolayı bizleri kutlayıp çikolata göndermiş. Tadına bakmak isteyenler olursa buyursun gelsinler. Gelemeyenlerin yerine yapacak birşey yok, bana verilen yetkiye istinaden ben bakacağım ![]() Son bir ay içerisinde Ankara' nın yanı sıra Çorum, Sakarya, Kütahya, Mersin, İstanbul gibi birçok ilden müracatların olması biz OLTACILARDER' liler için ayrı bir övünç kaynağı olup 2009 yılı başında Ankara merkezli kurulup emin adımlar ile çığ gibi büyüyen Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER) ailesine Türkiye' nin bir çok ilinden katılımların olması önümüzdeki günlerde mücadelenin daha kapsamlı yapılacağına işarettir diye düşünüyorum. Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER)' mizin şuan itibari ile Ankara merkez ve ilçeleri başta olmak üzere Aydın, Eskişehir, Düzce, Bursa, Çorum, Sakarya, İstanbul, Amasya, Bolu, Antalya/Avusturya, Kastamonu, İzmir, Kütahya, Mersin il ve ilçelerinde ikamet eden resmi üyeleri ve üyelik müracaatları bulunmaktadır. Saygı ve selamlarımla. M.Serkan İNANÇ OLTACILARDER Yönetim Kurulu Başkanı |
|
|
|
|
|
|
#170 | |
|
Alıntı:
Afiyet Olsun Başkanım... Abdullah bizim fabrikanın çikolatalarından yollamıştır tahminim... Bizim fabrikanın çikolatalarıda güzel olur... Ne güzel memleketin her yerinde bir kapımız olacak artık bizi misafir edecek... İnşallah Çığ gibi büyümeye ve bu mücadelede daha da güçlenerek söz sahibi olmaya devam ederiz... Saygılarımla... Konu Bülent YILMAZ tarafından (30.12.10 Saat 12:23 ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|