cümleten selamlar arkadaşlar.
malumunuz üzere hafta sonu kamil. ömer, ismail, fatih, cahit abi, ali abi ve erdinç abinin katıldığı bir organizasyon gerçekleştirdik. aslında hava durumu organizasyon için pekte müsait değildi hatta eskişehirde hafiften yağmur bile başlamıştı ama kurtlanmışız bi kere yağmur filan bizi kesmez. malzemeler zaten hazır kıta. ilave olarak bir takım yağmurluk alarak çıktık yola yanımda çılgın gençler kamil ve ömerle. yolda karnımız acıkında girdik bi pideciye kendimize corba lahmacun kıyağı çektik

avlağa ilk varan biz olduk ve hemen yerlerimize kurulduk. kısa bir süre sonra hava karardı ve balık oynamaya başladı. hava ciddi soğuk ve rüzgarlıydı. ara ara yağmur yağsada cok fazla ıslatmıyordu. bu arada benim mantarlardan biri suya ilk dalışını gerçekleştirdi ve ilk balık olan küçük bir kadifeyi kıyıya aldım. bu sırada ömer kamil kardeşler yakacak arayışına giriştiler. kısa süre sonra baya bir çalı çırpıyla güzel bir ateş yaktık. ilerleyen saatlerde cahit abilerde avlağa ulaştı ve onların şansına ben bu sırada bir kadife daha çektim ama bu gayet güzel yarım kilonun üstünde bir kadifeydi. ilerleyen saatlerde ismail ve ahmette gruba dahil oldu ve muhabbet zamanı geldi. oltalari suda bırakıp diğer ekibin yanına muhabbete gittik. hoşbeş muhabbet ederekten saati baya bi geç ettik ve yatma zamanı geldi. ben yatmadan son oltaları kontrole gittim. sonuç 3 oltadan ikisinde balık biriside ağaçlara dolamış. bu balıklarla birlikte 5 balık hapisteki yerini aldı. oltaları tekrar suya salıp çadıra doğru yol aldık. 2 kişilik çadırda zorla olsa 3 kişi güzel bi uyku çektik. sabah 5:30 a saat kurmama rağmen uyandığımda yağan yağmur beni dışarı çıkmaktan alıkoydu ve tekrar uykuya daldım. yağmur dinipte uyandığımızda sanırım saat dokuzu geçmişti. direk oltaları kontrole. ne yazıkki oltaları sadece birisinde balık vardı ve birisi yine takılmıştı.
sonra topluca güzel bir kahvaltı yaptık cadırları topladık. topluca benim balık cektiğim yere gelip birer sopa atıp zaman geçirmeye başladık. ama gündüz hiç oynamadığı için belli bi süre sonra tamamen toplanıp dönüşe geçtik. soğuğa yağmura rüzgara ve az balığa rağmen yine tadı damağımızda kalan bir organizasyon oldu. tüm arkadaşlara teşekkürler.