|
|
|
#1401 | |
|
Alıntı:
Konuşmayı beceremiyormuki ????????
|
||
|
|
|
|
#1402 |
|
Dili döndüğünce anlattı canım Allah var şimdi
![]() Yalnız şikayet ettikleri eniştesi ve abisi. Söylediğine göre beşer olta sallamışlar, bu da gidip görünce bak ararım derneği aldırırım kamış makinalarınızı demiş Onlarda ara diyince beni aramış.Abi nasıl yapacağız dedim. Ben bilmem kardeş, görevimi yapayimde gerisini sen bilirsin dedi. Bende tamam o zaman diyip aradım kolluk kuvvetlerini. Yakalandılarsa muhtemelen şimdi abisi ile eşiştesini kurtarmak için uğraşıyordur ![]()
|
|
|
|
|
|
#1403 |
|
Benim şişme vakti geldi artık, kalanlara iyi geceler..Muhabbetiniz bol olsun desem yanlış olur.
. Çalışanlara kolay gele, uyuyanlara iyi geceler...
|
|
|
|
|
|
#1404 |
|
İnanmıyorsan ara.
Sen şaka sanıyorsun belki ama ciddi diyorum...
|
|
|
|
|
|
#1405 | |
|
Alıntı:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
#1406 |
|
Böyle duyarlı arkadaşlarımız/abilerimizde var işte Murat abi.
Adam kendi öz abisi ile eniştesini yakalatıyor, helal olsun ne diyeyim ![]() Yalnız yakalandılarsa kurtuluşları biraz zor. Yarın 253X2= 506 ..... Ya sen vereceksin yada döveriz derlerse ne yaparım bilmem
|
|
|
|
|
|
#1407 |
|
Serkan başkanım senin arayacağını sanırım düşünmemiştir, eğer gerçekten yakalandılarsa jandarmanın hakemliğinde 2 ye 1 boks maçı başlamıştır
![]() ![]() . Fıkra gibi ya
|
|
|
|
|
|
#1408 |
|
Vallahi affetmem abim.
İhbar ihbardır ve değerlendirilmelidir ![]() Ona gırgır, buna şamata yaparak sonuca ulaşılmaz. Şikayet varsa hemen yer, zaman, şikayet gerekçeleri kayda alınır ve ilgili yerlere anında iletilir ![]() İhbar asılsızsa bile onlar sabaha kadar uğraşırlar artık ne yapalım... Ben, bana gelen şikayeti değerlendirdim ve ilgili yerlere bildirdim. Yarın beni bulup hesap sorarlarsa diyede buraya yazdım. Hiç olmazsa bu sayede kimin bana telefon açıp şikayetçi olduğuda belli olmuş oldu ![]() Hatta Gürkan abide şahit
|
|
|
|
|
|
#1409 |
|
Cümleten selamunaleyküm.
|
|
|