|
|
|
#3631 |
|
Bizde iniş için herşey uygunda inilecek mekan konusunda daha halen kuleyle anlaşma sağlayamadım ustam
![]() Kule korkma koçum in diyor. Bende az dur sakinleşeyim diyorum
|
|
|
|
|
|
#3632 |
|
|
|
|
|
|
|
#3633 |
|
Neyin muhabbeti bu anlamadım..
![]() Geceniz iyi olsun |
|
|
|
|
|
#3634 |
|
Ben de anlamadım güzel güzel türkü dinliyordum. Baktım kuleyle ilgili iki satır yazı gördüm hemen yazdım ben de
Güzel parçaymış. Sana da Fedai abi, Reisim ve Başkan ve sohbete katılacak tüm arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
#3635 | ||
|
Alıntı:
Mesala eski adıyla Amik gölü... Sonradan Amik ovası olan mekan... Sonrasında da HAVAALANI.... (Yuhhhh vallahi...Ne çok kimlik değiştirmiş )Günümüz Türkiye' sine yakın bir haber buldum. Haberin kaynağı, hataygazetesi.com... HATAY... Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
#3636 |
|
Atmacanın yaşam alanını daraltırsan uçamaz yavrucak.
Yaralanmasa bile uçamaz
Konu M.Serkan İNANÇ tarafından (17.01.13 Saat 13:15 ) değiştirilmiştir. Sebep: . |
|
|
|
|
|
#3637 |
|
Abi aslında tam da bu gibi durumlarda şu tweetter denen şeyi kullanmak gerekiyor.
Örneğin, suları akmayıp da kaldığı yurt müdürünü Tweeterdan Spor ve Gençlik Bakanı Sn. Suat Kılıç'a şikayet eden gençler Kılıç'ın bu konuyla ilgileneceğim demesinden sonra yaptıkları eyleme son verdiler. Hemen bir çözüm olmasa da en azından farkındalık adına güzel olur diye düşünüyorum. Şimdi çoğu bakanın ve milletvekilinin bu gibi sosyal paylaşım sitelerini takip edip gündem oluşturabildiğini medyadan takip edebiliyoruz. Hatta Cumhurbaşkanı da bu gibi sosyal paylaşım sitelerini kullanıyor. |
|
|
|
|
|
#3638 | |
|
Alıntı:
![]() Günaydın dostlar.... |
||
|
|