|
|
|||||||
| Üyelerimizin El Emekleri Üyelerimizin kendi yaptıklarını, tekniklerini sergileyebilecekleri, paylaşabilecekleri platform. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Allah yardimcin olsun Haluk. yukarida 15 kg toplam agirliktan bahsetmissin. bu agirlik trimaren dubalarin suyun icine tamamen gomulebilecegini gosteriyor. haddim olmayarak. bir oneride bulunacagim. duba yuksekliklerini ustune koyacagin 15 kg lik bir agirlikla ne kadar yukseltmen gerektigini gorebilirsin. dubalarin on ve arka alinlarini uca dogru acili bir sekilde suda giderken engel teskil etmesin diye sifirlamalisin. Sevgiler ve selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
baslamak tamamlamanın yarısıdır kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#14 |
|
Teşekkür ederim Halil abi ,sağolasın..selamlar..rastgele..
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
ilerleyen aşamalardan fotolar
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
fotolara devam
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
gerçekten güzel bir uğraşı bulmuşsun haluk.
bir çok arkadaşımızın bu hayali vardır sanıyorum, esasen bende yapmayı düşünüyorum. sen bu konuyu aşama, aşama, tıpkı bir canlı yayın gibi tasarlamışsın, çok güzel olmuş. bizde adım, adım, seni takip edebileceğiz böylece. yani takipteyiz, kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#19 |
|
birkaç foto daha ...
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
benzer çalışmayı bende yapıyorum şuan biraz ara vermek zorunda kaldım (malzeme temininde sıkıntım var) çalışmanız burdan bakınca güzel görünüyor fakat ufak bir iki ayrıntıya dikkat etmenizi tavsiye ederim... pervaneler için açtığınız delikler çok küçük birazdaha genişletmenizi tavsiye ederim ayrıca ön tarafta su ile temas edicek olan kısım yani tiplerin ucu çok dik suyu onları birazdaha yatay yapmanızı tavsiye ederim suyu yarması daha kolay olur ve bu herşeyi etkiler. bu kalıbı fiberle kapladınızmı birdaha dönüşü olmayacak düzeltmeler için tüm işlemleri baştan yapmak zorunda kalırsınız maliyet ve zaman kaybı... Ayrıca polyester kaplmam kısmınıda merakla bekliyorum onlarında yapım aşamalarını resim ve yazı ile paylaşırsanız sevinirim kolay gelsin.
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|