|
|
|
#11 |
|
tesekkurler abi
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Turna için Albastar 504 1 numara kaşık, Kefal içinde Rebel Ultralight M95 Big bunlarda benim kullandıklarım dı.
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Evet abi rebel benımde cok hosuma gıdıyor ama daha kasnada hıc denemedım
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Adaşım yine döktürmüşsün artık bunların balıkla resimlerini bekliyorum. Bu kadar sahteyi görünce kendimi av bayine alışverişe atasım geldi.
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Tesekkurler abi günde en az uc defa çıkarıp temızlıyorum onlarda benim oyuncaklarım
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
75 euroya karşılık gelen dolar ı geçmeyin. bugün itibari ile 103 dolar. kargo deniz yoluyla seçilirse aldığınız ürünün %25 i, hava yolu ile seçilirse total in %40 ı kargo ödersiniz. diyelim ki 100 dolar a gemi ile 25 dolar öderken, 10 dolarlık bir ürün isterseniz ona da 25 dolar kargo ödersiniz. aynı üründen ben en fazla 4 tane istedim geldi ama 4ün üzerine çıkmayın. başka bir siparişte kalanı istersiniz. inş. yardımımız dokunur.
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
kardeş güle güle kullan. rastgele. kendini fazla kaptırma. bu tam bir hastalıktır, sonu yok kesinlikle. favorilerini oluştur. dışına fazla taşma derim. hoşçakal
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Özenle seçilmiş güzel bir koleksiyon. Aksiyonu bol bir av sezonu dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Kaptirdik bile abi eksikler bitmiyor tam hepsi bitti diyorum bi eksik daha çıkıyor
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Tesekkurler allah razi olsun birde kullansaydim
|
|