|
|
|||||||
| Oluşturulan Gruplar Oluşturulmuş Gruplar |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1971 |
|
Necmi aldım selamını
Ama bir adet alacağın olsun
|
|
|
|
|
|
|
#1972 |
|
turgay abi msn ni açabilirmisin |
|
|
|
|
|
|
#1973 |
|
selamlar....
hata nerde nolur söyleyin...... bugün akşam saat 6 sularında hazırlanıp çıktık avlak yerine...bayındır barajına.... toplam 9 kasnaklı ve 1 kamışlı makara ile..... kasnakların... 3'ü küspeli (8 iğneli ,uçlarında az haşlanmış mısır taneleri).... 3'ü dip ,,3 iğneli..... 3'ü yakın mesafe için el oltası yine 3'er iğneli ama bu küçük iğneli... kamışada 6 iğneli şamandralı güzel bi aparat....... hamurum ise....kuru kedi maması,,ekmek içi,,,vanilya,,az bişi kakao,,yarım haşlanmış mısırı robotta toz haline getirilmiş hali,,kuru üzüm de robotla çekildi ,,,biraz toz şeker,,mısır unu.... bunları karıştrıp kesikin kokulu güzel bi hamur yaptım... 6:30 de ilk oltayı attım,,son oltayı 12:30 da topladım.... hiç bişi yok...çıldırcam yaw.... .................................... bayındırın bekcilerinede çok kızıyorum bu arada.... hafta içi tenhada gece ağ geriyolarmış....tırıvırı zaten atıyolar... bitirdiler valla balığı.....bida gitmicem bayındıra.yok orda balık malık.. |
|
|
|
|
|
|
#1974 | |
|
Alıntı:
Öyle senin gibi kırk yılda bir gelen balık alırsa olmaz tabiki. Bu işin tekniği ve takdiği vardır elbet ![]() Bilenlerine danışmakta fayda var. Boşa kürek çekme bir daha.
|
||
|
|
|
|
|
#1975 |
|
canının sağlığı musam teşekkür ederim senin varmıdır bir isteğin
![]() yaf yanlışmı hatırlıyorum ben turgay agabey hariç herkeze selamun aleykum dedi idim günaydın ankara kolay gelsin hayırlı işleriniz olsun ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#1976 |
|
Günaydın Ankara... Hayırlı işler...
|
|
|
|
|
|
|
#1977 |
|
günaydın ANKARA
|
|
|
|
|
|
|
#1978 | |
|
Alıntı:
"hatam nerde ?"
|
||
|
|
|
|
|
#1979 |
|
Uzun sap vardı bir zamanlar senin resimdeki kısa sap ama değil mi? Gerçi fark etmiyor öğrendikten sonra hepsini çalabiliyorsun.
|
|
|
|
|
|
|
#1980 | |
|
Alıntı:
kısa sap kursu 4 sene sürüyo.. uzun sap kurs 2 sene sürüyo... notalı eğitimde kısa sap daha zor.... bende 2 yıldır kurstayım ...1-2 sene daha gidiyim bide uzun sapa geçiş yapcam bakalım.. bi etkinliğimiz olursa bol bol tartışırız bu konuyu ![]() kolay gele |
||
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ankara, Çevresi, organizasyon, platformu1, tartışma |
| Konuyu Toplam 12 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 12 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|