|
|
|||||||
| Oluşturulan Gruplar Oluşturulmuş Gruplar |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1981 |
|
DİYARBAKIR'dan sevgiler saygılar. Sayın abilerim sevgili arkadaşlarım. Ankaradan çooooook uzaktada olsam gönlümü buraya getiremedim sizde kaldı. Nasılsınız? Ben buralara yerleştim artık herşey yolunda yavaş yavaş alışıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
#1982 | |
|
Alıntı:
nerelerdesin sen
|
||
|
|
|
|
|
#1983 |
|
ankara suskun mu
?...ee sıcak tabi...dışarı çıkmaya gelmiyo valla....turgay abi alicansına selam.... |
|
|
|
|
|
|
#1984 |
|
ortalık yanıyor herkes tatilde yada balıkta bahadır dostum
![]() oltacilar nasılsınız
|
|
|
|
|
|
|
#1985 | |
|
Alıntı:
![]() Konuyu üstte tutayimde bir bilen görüpte yazsın diye düşünmüştüm ![]() Bayındır barajından alınmış sitemiz içerisinde çok güzel sazan resimleri var. İlerleyen saatlerde özeline atarım linklerini. Bakalım kim cevaplayacak senin bu mesajını? Cevaplayan olmazsa ben bildiklerimi anlatırım sana, hatta uygulamalıda yaparız inşallah dostum sen hiç merak etme ![]() Vardır elbet bir yardım eli uzatacak Bayındır baraj'lı sitemizde
|
||
|
|
|
|
|
#1986 |
|
serkan abi...ben gittimde oranın yerlisiyle tecrübeli bi abiye benziyodu konuştum baya bi....
hafta içi gece vakti tenhada ağ geriyolar güvenlik falan dedi.....eğer öğleyse çok çok ayıp... tırıvı ataqnları bende gördüm zaten....bi elinde sigara bi elinde tırıvırı yanındada güvenlik adam muhabbet ediyo..ben napim dimi .... adam bana dedi balık bitti burda...sadece eski büyük sazanlar kaldı...turna sazanı bitirdi falan dedi.. büyük sazanıda ben beceremem galiba ![]() ama inşallah bi gün deneriz abicim....çok saol.... bu arada bayındır hakkında sen bildiklerini yazarsan çok sevinirim abi..... ne kullanmalı orası için gibi ...kolay gele abicim.. |
|
|
|
|
|
|
#1987 |
|
selamlar.. turgay abi sasiler, rapala... çelik misina.. hazırlıklar tamam yarın aksam 18:00'da k.bogazı gidiyoruz.. umarım güzel bir av olur
|
|
|
|
|
|
|
#1988 |
|
geceleri yanlız kalıyorum topikte yaw.......
bari şu mesajların falan tozunu alıyim,,demin paspas attıydım da ![]() ortalık tertemiz oldu şerefsizim
|
|
|
|
|
|
|
#1989 |
|
Günaydın dostlar.
|
|