|
|
|||||||
| Diyar Diyar Türkiye'm... Oltacilar.com Üyeleri Yaşadıkları İli, İlçeyi, Kasabayı veya Köyü Bu Başlık Tanıtıyor. Sizde Yaşadığınız Yeri Burada Bizimle Paylaşabilirsiniz... |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#201 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#202 |
|
Güzel kareler için sonsuz teşekkürler. Çekenlerin ve yayınlayanların ellerine yüreklerine sağlık.
|
|
|
|
|
|
|
#203 |
|
paşlaşımınız muhteşem olmuş, kastamonuya gitmiş gibi oldum
ellerinize sağlık, müthiş olmuş |
|
|
|
|
|
|
#204 |
|
cennet gibi şehir .bana kalırsa burayı hiç bırakma.teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
Hay maşallah TÜRKİYE' min her köşesi cennetten ılıntı mimariye sahip inanın. Ellerine saglık başkanım
|
|
|
|
|
|
|
#206 |
|
Seneler önce gitme fırsatı bulmuştum Kastamonu' ya. Sahilinde ki yatsı taşları hala anlatırım muhabbetlerde. Sarımsak ve el yapımı ekmeklerinin tadına bakmamak büyük kayıp olur tavsiye ederim. Hatta bir göle gitmiştik çam ormanlarının arasında kalan bir çukurda. Gördüğüm balıkları yazmayayım şimdi
Ama gölün isminide yerinide unuttum 9-10 yaşlarındaydım belki gittiğimde. Bu yaz inşallah karadeniz' i komple gezeceğim ve Kastamonu' da kamp kurmayı düşünüyorum kısmetse. Paylaşım için teşekkürler Serkan abi.
|
|
|
|
|
|
|
#207 | |||||
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Kastamonu ve çevresi güzelliklerine ilerleyen günlerde kaldığım yerden devam etmeye çalışacağım. Saygı ve selamlarımla. |
||||||
|
|
|
|
|
#208 |
|
Ellerine saglık başkan.
Kastın neydi monii? |
|
|
|
|
|
|
#209 |
|
Dostum ben bu kadar güzelik bu kadar bozulmamış sehir görmedim KASTAMONU gecerdim ama hiç bukadar güzel bir yer olduğunu doğasınla bozulmamış evlerinle ve kayak merkezinle ve denizinle o kadar güzel bir yermişki aklımın uçundan bile gecmezdi. Sana teşekür borçluyum böyle güzel bir kentimizi bizlere tanıtın için.
İnsanın ömrüne ömür katan bir şehir resimlere bakarken sanki kendimi o yeşilin içinde buldum işallah allah kısmet ederse ben ve eşimle beraber KASTAMONU tatil yapmak o güzelim evlerinde konaklamak isterim. |
|
|
|
|
|
|
#210 |
|
Vay benim güzel memleketim ne de çok özlemişim şimdi kendi kendime sordum ne işim var benim buralarda diye sağolasın başkanım gözlerim doldu fotoğraflara bakarken...
selamlar saygılar.... |
|
|
|
|
![]() |
|
| Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|