|
|
|||||||
| Oluşturulan Gruplar Oluşturulmuş Gruplar |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#2431 |
|
En çok balığa gittiğin yer neresi, daha doğrusu avlaklardan hangisini daha çok seviyorsun?
|
|
|
|
#2432 |
|
valla abi en çok sakarıya gidiyoduk ömerle orda halamlar falan var orda kalıyodukk sonra bigün gene köye gidicektik cahit abilerle tanıştık eminekin sarıyer derken tüm organizasyonlara katılmaya çalışıyoz en çok verim aldım yer sakarı abi MİHALGAZİ köprüsünün üst tarafları
|
|
|
|
#2433 |
|
Yani, sarıbalık, kepenez, dargın ve kızılkanat mı diyorsun? Sakarın en sevdiğim balığı kızılkanat, iri dargın ve kepenez de idare eder, hiç sevmediğim ise sarıbalık.
|
|
|
|
#2434 |
|
EVET abi orda genellikle kum balığı çıkıyo ama süper kiloluk yukarısı pullu sazanlarda var ama orada balık tutmak için suyun az olması yada durgun olan yer bulmak zor.
|
|
|
|
#2435 |
|
Bizim bağın oralarda en çok sarıbalık vardır o da oltaya genelde vurmaz, küspe filan olursa belki. Bir kaç sene önce bağın oralarda bir yer bulmuştum. İnce takım, 3no kanca, kıstırma kurşun ve küçük şamandıra ve yem olarak da solucanla pabuç gibi kızılkanatlar çıkıyordu. Hem de böyle kış aylarında avlanıyordum, kuyu gibi bir yerdi, biraz kumsal ve taşlık tarafı vardı, atar atmaz kızılkanatlar hazırdı. Sonra dozerler filan geçti, hayvanın yatağını bozdular, geçen sene bizim oralarda neredeyse hiç balık yapmadı. Şimdi biraz biraz yeniden nehir yatklanmaya başladı, sanırım seneye biraz olur.
|
|
|
|
#2436 | |
|
Alıntı:
şimdi oda yok ama suyun az oldu zamanlar geçen sene mart aylarında süper balık yaptı bu sene balıkta akınca ne olur bilinmez ama sakarının balığının tadı çok lezzetli
|
||
|
|
#2437 |
|
Ben sazan meraklısı olduğumdan pek sevmiyorum bu balıkları ama bak o konuda acaip haklısın. Süper lezzetli olur Sakarın balığı, en uyduruk balık bile gölet balıklarına on basar lezzet açısından. Bu arada seninle konuşurken bir yandan da Eurosport'da Afrika Kupası çeyrek final maçı Tunus ile Kamerun arasında, onu seyrediyorum. Kamerun 2-1 önde, süper oyuncular var iki takımda da.
|
|
|
|
#2438 | |
|
Alıntı:
![]() bende sakarya gazetesini okuyorum hafta sonu malatya maçı var KIZILCIKLI tribünü daima siz abilerimize açıktırr
|
||
|
|
#2439 |
|
HERKESE HAYIRLI GECELERR HOŞÇAKALIN
|
|
|
|
#2440 |
|
İyi geceler sevgili Kamil, belki maça gelemem ama radyodan kesin dinlerim, inşallah güzel haberler gelir. Bu sene Sakar'a da bir organizasyon yapalım da tadına bakalım şu balıkların, sağlıcakla kalasın.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|