|
|
|||||||
| Üyelerimizin El Emekleri Üyelerimizin kendi yaptıklarını, tekniklerini sergileyebilecekleri, paylaşabilecekleri platform. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Kağıttan şamandra
Arkadaşlar bu işi internette gördüm kagıttan şamandra yapımı
![]() malzeme Evlerde kullanılan suya dayanıklı pişirme kagıdı veya yaglı kagıt göbekte de kullanacagınız çöp/ şiş çubuk. veya benzeri bir pls. madde vs size kalmış ben yaptım gayet güzel oldu boya olarakta 1.ytl. ci magzalarda satılan 1 tl lik bayan ojeleri..hem suya dayanıklı hemde çabuk kuruyor. şeffa cilasıda var.. Gövde şekli nasıl olmasını istiyorsanız ona göre kesim şekli aşagıda: ![]() ![]() ![]() kagıdın bir yüzüne tutkalı sürün.. ![]() daha sonra sıkıca geniş taraftan başlayarak cubuga sarın ince uç en üğstte kalsın ![]() Eleman ın yaptıgı bir kaç tip şamandra kuruması için üzerine tel takvi,yesi yapmış daha sonra herhalde çıkartır.(unutmaz ise) ![]() ![]() en son artık kafanıza göre boyayıp birde cila attınızmı tamamdır.. alemin balıkçısı siz oldunuz.. hadi yine iyisiniz sizi bir masraftan kurtardım..:alkis:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
paylaşımınız için teşekkürler..çok güzel bir şamandıra, aynı zamanda maliyetide ucuz
aynı zamanda balığın batırmasıda kolay olduğu için çok kullanışlı olduğundan eminim
|
|
|
|
|
#3 |
|
ellerine sağlık abi çok güzel olmuş hem maliyet yönünden uygun hemde kağıt olduğu için hassas bir mantar olur paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ilginçmiş teşekkürtler..
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
abi gerçekten harika bir uygulama...sağol...
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
emeğine sağlık. güzel paylaşım olmuş . ama turgay abi görmesin kızabilir sonra
ihihi
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Güzel bir buluş teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Muaffak abi, el altındaki basit malzemelerle yapılabilecek kolay bir şey. Eminim iş de yapar, güzel paylaşımın için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Şamanralar güzel olmuş....Fikir olarak güzel.
Ama her şeyi kendimiz yapmaya kalkarsak balık malzemesi satan arkadaşlar ne yapacak değilmi... ![]() Ekonomik kriz var. şamandra dediğin zaten 1tl veya 2tl.. |
|
|
|
|
#10 |
|
Ben yaptım aşagıda aklıma başka birşey daha geldi. şu incecik beyaz/renkli naylonumsu köpük malzeme var hard disk felan aldıgınızda ambalaj malzemesi olarak içinden çıkar
bu tip şeyleri atmam saklarım oda hafif ve yüzücü malzeme oldugundan gayet güzel oluyor solda incesi fırın kagıdından sagdakler ise ise bahssetiğim malzeme
Konu kefal tarafından (12.05.09 Saat 14:55 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|