|
|
|
|
|
#1 |
|
hadi bakalım dostlar güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz
bol ve bereketli iğnelerinizin keskin ve sivri olmasını temenni ederim bu arada muhabbetinizde bol olsun
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
şimdi ordasınız balık yakalıyosunuz dimiiiiiiiii
hadi bakalım hayırlısııııı ..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ANKARA ÇANILLI MİNİ ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİRİLDİ.(08/11/2009)
tornaci turnaci abimin istegi ile pazar sabahi çiktıgımız avdan ve avın akıbetin den birkaç fotograf......
faktörübol (Fedei) abim lede karşilaşamadık uzuldum. birdahakı sefere iyişallah.... işimin yogunlugu nedeni ile fazla ayrıntıya giremiyorum özür dilerim.... ![]() ![]() gazilim uyuyarak olta atmaya calışıyor.... ![]() üjbej abimin caytezgahi . çaylar belej.... birde çayı ve şekeri unutmasa iyi olacaktı ama olsun .. komşular sağ olsun.. ![]() az önceki pozu beyenmemişki ayaga kalkıyor.... ![]() ![]() tornacı turnaci ve baracu danın bot sefası ![]() ![]() çalışkan adam, hiç durmuyor... ![]() ![]() tembel adam ve yansımada ben sevgili dostum şenol. ![]() akıl akıldan ustundur..... ![]() ![]() poz verelim arkadaşlar.....! ![]() ![]() resimleşirken....... ![]() ![]() kızımın ilk turna balıgı ile karşılaşması..... ![]() ![]() ilk şaşkınlıgin ardindan... ![]() balıkçılıga ilk adım. "balıgı sevmek" ![]() ???? ![]() pulları temizledikten sonra yemimi (gümüşümu) aramaya başlıyorum. belki bir daha kullanırim.... ![]() ![]() ![]() malesef gümüşümün halı birdaha kullanmaya musayıt deyil ...![]() ![]() içini acmişken temizleyelim.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() afiyet olsun ![]() devami gelecek Konu Nuri ERTİK tarafından (09.11.09 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: Fotolar ve ebatları düzenleniyor.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
resimler çok büyük yalnız gözlerim bozuldu
![]() Ama kızının balığa bakışı çok güzelmiş
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
resimleri koyana kadar canım çıktı. abi resimleri yeni fark ettim. ama düzeltecek ne pc bilgim nede kabiliyetim var.
|
||
|
|
|
|
#6 |
|
adminler halleder o işi
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Boynum tutuldu gözlerim de iptal,
bi kendime gelim ilgilenecem Fotoğraflarla.. Bu arada neffis olmuş, gidin bakalım gidin... Kışın ortasında rapor koymazsam
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
harika görünüo burdan.. daha nice güzel organiazsyonlara inş.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
mustafa kardeşim sen en büyük balığını yakalamışsın zaten çok şirin bir kızın var maşALLAH.Rabbim hayırlı ve uzun ömürler versin.
![]() aslında bende bir çayınızı içmeye gelecektim ama planlarım tutmadı nasip değilmiş...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
mustafa kardeş fotoğraflara bakacam diye boynum kırıldı yahu.
ama enazından sen okadar yüklemişsin ben onuda beceremedim tabi resim yüklemeyince konuda açamadım ben,de c.tesi oradaydım. bir kadife bir,de turna aldım. sizdeki durum ne teferruata girmemişsin paylaşımın için tşk. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 08/11/2009, çanıllı, pazar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|