|
|
|
#1211 |
|
Çok sevindim kardeşim geçmişler olsun inşaallah, Hadi inşaallah güzel bir av olur rastgele...
|
|
|
|
|
|
|
#1212 |
|
Kocaeli İçin Olta Takımı
selam arkadaşlar,
siteyi uzun süredir takip ediyorum ve sayenizde bir şeyler öğreniyorum. hepinize teşekkür ediyorum. ben balıkçılık konusunda daha yeniyim. emekliyorum sayılırım. sizlerin bilgisinde işler yapmak istiyorum. bu yüzden, bana kocaeli'nde nerelerde kıyı balıkçılığı yapabileceğimi söyler misiniz? ayrıca yeni bir olta takımı almak istiyorum. internette baktım ama bilgisiz olduğum için karar veremedim. lütfen hazır olta takımı seçmemde yardımcı olur musunuz? şimdiden teşekkür ediyorum hepinize. |
|
|
|
|
|
|
#1213 |
|
Segili........... Ağabeymi desem,,, kardeşimmi desem bilemiyorum. Çünki yaş belirtmemişsiniz. Öncelikle aramıza ve ailemize hoşgeldiniz. Koceliden arkadaşlarımız hayli fazla sizlere bu konuda yardımcı olacaklardır. Kendinizi tanıtan bir konu açarsanız sizi daha iyi tanıyıp size hitapta yanlışlık yapmamış oluruz. Kütahya dan kucak dolusu selamlar. Oltcılar terkar hoşgeldin.
|
|
|
|
|
|
|
#1214 |
|
Bence ilk seferden internetten degilde gorerek almakda yarar var derim.
|
|
|
|
|
|
|
#1215 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
#1216 |
|
Merhaba barış bey,kendinizi tanıtırsanız hem olta hemde balık konusunda yardımcı olmaya çalışırım.
|
|
|
|
|
|
|
#1217 |
|
günaydın hayırlı ,işler
|
|
|
|
|
|
|
#1218 |
|
Hoşgeldiniz. Keyifi paylaşımlar dilerim.
|
|
|
|
|
#1219 |
|
arkadaşlar çok sağolun ilginizden dolayı.
hemen forumda ilgili yere kendimi tanıtan bir yazı yazacağım akşama. ancak o süreye kdar sormak istediğim: tamam oltayı kendim alayım ama kocaelinde balık tutma koşullarını ve çıkan balıkları bilmiyorum. bu sebeple neye göre seçmeliyim oltamı? tekrar teşekkürler cevaplarınıza. |
|
|
|
|
|
|
#1220 |
|
Barış kendini tanıtırmısın. sana tatlı su seven dostlar yardımcı olacaklardır.sevgiler
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Çevresi, kocaeli, organizasyon, platformu1, tartışma |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|