|
|
|||||||
| Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları Gerçekleştirdiğiniz Tatlı Su Organizasyonları Hakkında Herşeyi Burada Paylaşabilirsiniz |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#121 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#122 |
|
Çok güzel bir organizasyon, verilen emeğin hakkı her damlasına kadar alınmış diye düşünüyorum, her geçen gün daha iyiye gideceğine beraber oldukça daha da büyüyüp çoğalacağımıza güçleneceğimize inanıyorum, daha nice nice organizasyonlara, herkese teşekkürler ediyorum...
|
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Alıntı:
Tüm Kütahyalı dostlara sevgiler saygılar.. |
||
|
|
|
|
|
#124 |
|
Uzun zamandır bu kadar sıcak ortamda eğlenmemiştim, malum işler sebebiyle ara vermiş 3 ve 4 üncü şenliklere katılamamıştım. Bu defa katıldığımda camiamı neden sevdiğimi tekrar hatırladım ve babamın hastahanede yanındakilere dernek kimliğini göstererek gururlanmasının sebebini tekrar anladım. Emeği geçen tüm yorgunlara teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#126 | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Alıntı:
Geyikmi bakıyorsun be birader, karşındaki tatlısuyun canavarı işte...
|
||
|
|
|
|
|
#128 |
|
Güzel bir yarışmaydı ama bazı sebeplerden dolayı yarışma dışı bıraktılar
![]() Ama seneye kurralları ezberleyip 1 ci olmak için uğraşacağım. Kazananlara tebrikler. |
|
|
|
|
|
|
#129 | ||
|
Alıntı:
O sepete mecburen sığıp doğa aşıklığı nediri öğrenecek birbirine yaşça çok yakın üç tane küçük çocuk... Biz bunları Şaban Ertik babamızdan çok dinledik dostum... Onunla bereber son yıllarında çok yedik içtik ve hatta hemen hemen hergün telefonlaştık... Neyin doğru, neyin yanlış olduğunu yaşımızı ikiye katlayan o güzel insandan çoook güzel öğrendik. Hasta yatağında doktorlarına OLTACILARDER' i anlattığınıda doktorlarından uzun uzadıya dinledik... Şaban Ertik OLTACILARDER birlikteliği için çok şeyler yaptı. Asla unutulmuyacaktır.... Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Alıntı:
şiddet ve celal yoktur zaten sorma amacını bilmediğim için yazdığımı söylemiştim haaa negatif düşünülüyorsa yazımdan negatif cevap çıkar yok pozitif olarak sorulmuşsa pozif yorumlanır kimseye celal falanyok nasipse tanışırız inşallah benimde kötü niyetim yoktur sen tanırsın beni ![]()
|
||
|
|
|
![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|