|
|
|
#1711 | |
|
Alıntı:
![]() İçme suyu havzalarında benzin motorlu teknelere kullanılma izni verilmediğinden dolayı karşı çıkmaktayız. Bu bütün iç sularımızda kullanılmayacak anlamı taşımamakta Serbest olan bölgelerde kullanılması sakıncalı degil kanatindeyim . Kapukaya baraj göleti dahilinde bulunan tüm avlaklarda çevre koruma timinide nedenli zor şartlar altında görev yaptığınıda iyi bilenlerden biriyim . Bizlerde 1 turna şenliğimizde yaptığımız ihbarı degerlendiren karakeçilli jandarma komutanlığı yakaladığı ağlara işlem yaparak gereken cezaları kemiştir. Doğaya saygısı olan biz ametör balıkçı dostlarınında çevremize ve en önemlisi avımıza karşı saygılı olmak durumundayız. Bizlere düşen görevi yaparsak inanın 1 veya 2 yıl içerisinde üstesinden gelmeyeceğimiz hiç bir şey olmaz . |
||
|
|
|
|
|
#1712 | |
|
Alıntı:
Hakan abi bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz.Aynı avlakta bizde avlanırız her hafta.Abi biz akülü motor kullanıyoruz.Benzinli motor kullanma dışında tüm avlanma strateilerimiz de sizinle aynı.Çok araştırmamıza rağmen eksoz dan yağ atmayan bir motor ile tanışamadık.Bu konunun teknik yapısını ve kullandığınız motorun eksoz bileşenlerini anlatan bir alıntı var ise burada lütfen yayınlayınız. Birde motor yasağı var ise hepimiz uyalım.Ama şöyleki su taşıtları için yapılan motorlar sadece suyu kirletmiyorki.Su kenarına gelirken kimse paraşütle gelmiyor.Kullandığımız araçlarda su kenarındayken eksoz atmıyor mu?Uzun süreli olmasada buda bir gerçek. ...Hakan abi tanışalım.Konuşalım... |
||
|
|
|
|
|
#1713 |
|
Merhaba oltacı dostlar.
Sabahtan bu yana girip takip edemedim pek.Nasılsınız umarım iyisinizdir. |
|
|
|
|
|
|
#1714 |
|
herkese merhabalar.bir kaç gündür siteye göz atamadım.yeni gelişmeler ne var.bu hafta sonu galiba kesikde çadır kuracağız.cuma netleşecek.hava müsade ederse tabiii
|
|
|
|
|
|
|
#1715 | |
|
Alıntı:
![]() Tam yatıyordum mesajını gördüm. Şayet yarın müsaitsen Eskişehir' e ufak bir mangal partisi çıkartması yapıyoruz haberin olsun. Yarın gece geri döneceğiz. Yanlız motorla olmazzz ![]() ![]() Yok yarın gelemezsen haberleşelim beraber hafta sonu birşeyler yapalım. Aşı tutmuş anlaşılan
|
||
|
|
|
|
|
#1716 |
|
günaydın arkadaşlar
|
|
|
|
|
#1717 |
|
Günaydın arkadaşlar.Hayırlı işler..
|
|
|
|
|
#1718 |
|
Selamün Aleyküm Ankara hayırlı günler
|
|
|
|
|
#1719 |
|
hayırlı sabahlar bereketli kazançlar arkadaşlar.
|
|
|
|
|
|
|
#1720 |
|
günaydın arkadaşlar, öncelikle muarrem başkaya kardeşime uyarıları için teşekkür ederim. kullandığım motor 2007 model yamaha 9.9 , motor konusunda teknik fazla bilgiye sahip değilim ancak geçen seneye kadar yine 4 zamanlı honda 5 hp bir motorum vardı ilk çalıştırmada suda azda olsa yağ izi olduğu zamanlar oluyordu. bu motorda ki ısrarım sadece gözlemleme ile.. sonuçta egzostan çıkan yağ varsa suda gözükmemesi imkansız mantığıyla düşünüyorum. akülü motorları çok araştırdım ancak bizim kamp sisteminde maalesef şansım yok. biz biraz abartıyoruz kamp kurduğumuz yerleri tamamen ıssız kalabalıktan uzak ve evdeki rahatımızı aratmayacak şekilde seçiyoruz . hal böyle olunca yarım tonluk bi yükle gitmek zorundayız. hepinizle tanışmaktan büyük mutluluk duyarım. c.tesi kısmet olursa orda olacağım. mutlaka görmüşsünüzdür sarı bir tekne adı kumsal'ın gemisi ( kumsal kızımın adı ). ayrıca bu hafta daha bi heyecanlıyım geçen hafta boğazda bir canavar yakaladım yaklaşık 45 dk uğraşmamıza rahmen balığı göremedik bile bu sene ve daha öncelerinde 70-90 cm arası onlarca balık yakaladım böy bi direnç görmedim hatta bi ara teknenin altından diğer tarafa geçti ve tekne kendi ekseninde döndü. kaçan balık büyük olur birazda abartılır ancak o anı hepinizin yaşamasını isterdim. önemli değil p.tesi o veya arkadaşlarından birinin resmini yayınlayacağım.
sevgi ve saygılarımla |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ankara, Çevresi, organizasyon, platformu1, tartışma |
| Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|