|
|
|
#11 |
|
Erol Abi benim de çeşitli sahte denemelerim oldu. cd'den kestiğim ve evdeki eski hurdalardan elde ettiğim parçalarla. ancak su içinde yüzdürdüğümde tam anlamıyla fiyasko. Daha sonra acaba ne kullanarak yapabilirim diye düşündüğümde takım çantasındaki tozlu parçaları fırçalamak için görev verdiğimiz eski diş fırçaları gözüme ilişti. aklımdaydı senin yaptığın gibi sahteler yapmak. Nasıl yaparım nasıl ederim derken tam zamanında yetiştin. Eline, koluna, düşüncene sağlık. Şimdi gözümün önünde nasıl yapacağıma dair bir örnek var. Teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Erol Bey,
Gerçekten yaratıcısınız. Dis fırçasının üçlü iğnelerin ve misinanın bağlantı yerinin turnanın aksiyonuna dayanıp dayanamayacağı konusunda tereddütüm var. Eğer içinde çelik tel geçirdiniz ise gerçekten güzel işçilik. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
erol harika olmuş,bu rapala turnanın dişinide çeker gagasınıda çeker.perch de ise diş az olduğu için artık onunda damagını kökünden söker.değişik renklerini de yap,özellikle kırmızı ve sarı tonları harika olur.bu arada fırça nın fabrikası duymasın hemen zam yapmaya kalkar.
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
erol emeklerine sağlık,
inşallah karşılığını güzel bir trofeyle kutlarız, emeğinin karşılığını almanın keyfinide yaşarsın. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Süper olmuş
Maşallah. Umarım balık yakalar o zaman daha bi keyif alırsın abi
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Bence diş fırçasının biraz daha görünebilirliğini arttırabilirdin ancak sen yaptın mı böyle birşey de konuşuyorsun desen haklısın
![]() Emeğine sağlık Erol abi güzel çalışmalar olmuş tebrik ederim gerçekten.. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Erol abi turnanin dişlerinde fircalamakla bitmez
çok Guzel olmuş elinize saglık.
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
elinize sağlık şahane olmuşlar.
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Helal sana dostum Emeğine sağlık..
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
düşünceleriniz için teşekkürler, devamı gelecek inşallah bunların,yaptıkça sizlerle paylaşmaya çalışcam inşallah.diş fırçalarınızı atmayın sakın.
![]()
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|