|
|
|
#11 |
|
gerekli olan parçaların resimlerini çizersen daha iyi yardımcı oluruz.kot kumaşı yerine çadır,branda kumaşları daha dayanıklı olacağı kanısındayım.
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |||
|
Alıntı:
Alıntı:
hoşuma giden bu ancak stokta yok ![]() fiyatı acısından uygun yanlız stok yok görünümü hoş stok ![]() görünümü çok hoş yanlız fiyatı biraz yüksek 4 adedi 45 lira civarında buna benzer birşeyi nasıl yaparım şuan bunu düşünüyorum iç kaplama malzemesi olarak ne kullana bilirim bilmiyorum ![]() ayrıca swınger gerekli 4 adet tanesi nette 30 tl civarında bu yüksek benim için 10-15 civarında birşeyler arıyorum Alıntı:
|
||||
|
|
|
|
|
#13 |
![]() mustafa cım maliyeti ucuz bi malzeme ,hırdavatçılarda bulabilirsin.boru sabitlemede kullanılıyor bu ,her çap boruya göre olanı vardır.sana heralde 3 çeyrek e göre yada yarım parmak a olanı uyar.kamışın kalınlığına göre .kamışın uç kısmına daha ince arka tarafa daha kalın olanınıda alabilirsin.trifonlu yada somunlu kelepçe diye geçiyor .sen somunlu olanını al.benden bu kadar, yardımco olabildiysem ne ala. saygılar |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#15 |
|
Mustafa tebrikler harika bir şeyler ortaya çıkıyor seni kutluyorum hadi bakalım hayırlısı sonucu merakla bekliyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
mustafa çok güzel bu havalarda iyi düşünmüssün eline sağlık.
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|