|
|
|
#11 |
|
sezonu açtınız demek... hayırlı uğurlu olsun... Ankara burnumda tütüyor valla...
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yine her zaman ki gibi çok güzel bir birliktelik ve harika bir organizasyon gerçekleştirilmiş. Katılımda bulunan tüm ağabey ve arkadaşlarıma teşekkür ederim...
Nice güzel organizasyonlara... Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
çok güzel görüntüler harika valla orda olmadığıma bunları görünce daha çok pişman oldum kısmetse başka bir organizasyonda bütün arkadaşlarla tanışma fırsatı bulurum inşallah
Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yeni sezonun hayırlı uğurlu olması dileklerimle kazasız belasız hepinize rastgele.. Güzel birliktelik olmuş emeklerinize sağlık.
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
gerçekten güzel anlar geçirmişsiniz muhabbet mangal bol çay ee daha ne olsun kıskanmadım desem yalan olur. umarım daha nice avlarda dostlarla olmak dileğiyle.
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
İşlerimin yoğunluğu nedeniyle gelemediğim bu güzel organizasyona katkısı bulunan tüm abilerim ve arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Amacın zaten balık yakalamak olmadığını birkez daha hep beraber görmüş olduk.
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Aranızda olamadıgım için çok üzüldüm,ortam ve amaç mükemmel gerçekten.Balık bahane dostluk şahane...Oltacılar.Dernegime ve katılan tüm oltacılara teşekkürler iyikivarsınız..
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Habire yemişiniz
![]() Afiyet Olsun
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
2012 Sezonumuz Herkeze Hayırlı Uğurlu Olsun.1 Nisan Günü Cidden Çok Güzeldi.Emeği Geçen Herkeze Teşekkür Ederim.Aranızda Olmaktan Büyük Mutluluk Duyuyorum...
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Güzel birliktelik olmuş,katılamadığım için üzüldüm.yeni sezon inşallah heryönüyle iyi geçer....
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|