|
|
|
#11 |
|
http://www.ankasanat.com/Products/Ho...ve-Malzemeleri
kullandığım vernik cadence 100 kat vernik Konu muratcoskun tarafından (18.09.12 Saat 18:54 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
murat abi neişle meşkulsunuz acaba sahteler süper olmuş valla
maşallahları var havalar sogudumu bunlar güzel iş yapar enbüyük turofeler rasgelsin inşallah
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Alıntı:
ama yaptığım işle sahtelerimin hiç bir bağlantısı yok, tamamen el melekesi ve merak diyelim. bir işi yapmadan önce iyice araştırırım, bu sahteler başlamadan öncede çok video seyrettim yapım aşamalarıyla ilgili. |
||
|
|
|
|
|
#14 |
|
abi scilno:18374 galiba benimki :22369 bu hafta 08:00/16:00 çalışıyorum biran önce yüzyüze görüşelim
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Alıntı:
![]() ne güzel tesadüf değilmi. aynı yerde çalışıp burda tanışıyoruz. ben bu hafta 12/8 çalışıyorum. cuma sabahı tanışmaya ne dersin,? tel:05454406922 |
||
|
|
|
|
|
#16 |
|
olur abi nedemek ben kapıda olurum inşallah balıkçı diye sor bekçilere beni bulurlar onlar nerdeysem inşallah görüşürüz
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Buluştunuzmu dostlar.. Ömürsünüz yahuu aynı iş yerinde çalışıpta burdan tanışmak..
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Alıntı:
![]() öyle deme, bizim iş yerinde 6000 kişi çalışıyor. düşünsene birde herkez aynı renk iş elbisesi giyiyor. valla bazen yanımızdaki arkadaşı kaybediyoruz kalabalıkta. |
||
|
|
|
|
|
#19 |
|
abi beni bulursun ben karaları giymiş kapıda olucam güvenlik
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Bizim sitenin dostlugun abi kardeşligim,samimiligin örnegi nice dost ve arkadaşlarımızı bulduk sitede..
![]() Paylaşım için sagol el emegi göz nuru hiçbir malzeme senin yaptıgını kendi emegini tutmaz..Saygılar..![]()
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|