|
|
|
#11 |
![]() OLTACILARDER Geleneksel 8. Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği. Bu anlamlı etkinliğin gerçekleşmesinde küçücükte olsa emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsın OLTACILARDER. İyi ki varsınız dostlar... |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
herkesi caani gönülden tebrik ediyorum.heyşey çok güzel olmuş.katılmayı çok istemiştim fakat işlerimden dolayı olmadı malesef.emegi geçen tüm arkadaşları tebrik eder dereceye giren arkadaşları ayrıca kutlarım.serkan başkanada ayrıca teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
teşekkürler teşekkürler teşekkürler ....
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Bizimle olan veya gelemeyen tüm doğa aşıklarına teşekkür ediyorum..
Tabi ki olmazsa olmaz katkı sağlayan tüm sponsor firmalarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde olağan üstü gayretlerinden dolayı Yönetim kurulu ve tüm üyelerimize saygılarımı sunuyorum. Bala Belediyesine, Sevgili Bala kaymakamı Levent YAZICI Beyefendiye, Kesik köprülü dostlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Harika bir org cikarmissiniz, tebrik ediyorum. Her gecen yarisma daha mukemmel oluyor. Daha daha iyilere nasip olur insaAllah. Emegi gecen kardeslerime, yarismaya heyecan katan oltaci kardeslerime, Tum resmi ve sivil kurulus yetkililerine sevgiler ve selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Her geçen sene çok daha keyifli organizasyonlara sahip olan derneğimizin yönetimindeki ve bu organizasyonlarda katkısı bulunan tüm arkadaşlarıma ayrı,ayrı sonsuz sayğı ve sevgilerimi sunuyor ellerine sağlık diyorum,daha nice böyle güzel organizasyonlarda hep birlik de olma dileklerimle esenlikler diliyorum...
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Geleneksel 8. Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği.
Bu anlamlı etkinliğin gerçekleşmesinde küçükte olsa emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsın oltaçılarder İyi ki varsınız dostlar... |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Yine eksiksiz çok başarılı bir organizasyondu. Başkanından Yönetim Kurulu üyesine herkesin eline sağlık. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Bu güzel yarışmada emegi geçen tüm olatıcıları canı gönülden kutlarım arkadaşlarımında dedigi gibi kücücükde olsa yardımcı olan oltacı dostlara teşekkürler..Harikaydı...
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Hergeçen yıl farklı güzellikler ve fikirlerle süslenerek, daha heyecanlı, daha coşkulu ve çok daha keyifli bir hale gelen, adeta uluslararası bir turnuva kalitesi standartlarına çıkan organizasyonda günler öncesinden, insanların mutlu bir gün geçirmesinden başka hiçbir amacı olmayan Başkanımız ve Yönetim kurulu üyelerimizin, çok değerli Federasyon Başkanımızın, Güzide dernek başkanlarımız ve üyelerinin, her yıl olduğu gibi elinden geldiğince, gücü yettiğince yürekten ve gönülden büyük bir heyecanla, işin kıyısından köşesinden tutmuş doğa ve balık sevdasına gönül vermiş organizasyonun görünmez kahramanları kardeşlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Yüreklerinize sağlık..
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|