|
|
|
#11 |
|
sözlerin bittigi düşüncelerin karıştıgı dillerin dügümlendigi anlar olur ya işte öyle bir şey öncelikle ankara ve düzce takımlarını içtenlikle kutluyorum böyle duyarlı davrandıkları için tabi kendimide dedigim gibi ankara team ve oltacilar coma üye olmaktan gurur duyuyorum bizim amacımız her zaman balık tutmak degil tabi balıkları kurtarmak agcılara tırıvıcılara engel olmak broşürlerle dostluk kardeşlik insanlık namına güzelliklere yol almak tabi bir olayıda paylaşmadan geçemiyecegim izninizle
gittigimiz nadas gölü yakınındaki köylülerle ufak bir sohbet ettik dün gelseydiniz çok balık toplardınız dediler niçin diye sorunca sel gitti ve balıklar çayırlara yayıldı dediler ama bizim amacımız farklı bizler oltacıyız bir iki büyük alıp gideriz maksat dostluk dedik ![]() köylüler hayret içinde bizlere bakarken topladığımız küçük balıklarıda gölle buluşturuyorduk![]() maksadımız hoş vakit geçirmek dedik sonra onurla ve gururla ayrıldık yanlarından herkesi bu onurlu ve gururlu davranışdan dolayı tek tek kutluyorum şeref başkanı burhan abiyi murat abiyive tunahan kardeşi bizleri kırmayıp bolu düzceden yanıma gelip hoş anılara imza attılar sagolun tabi serkan dosta tayfun kardeşe berk kardeşe sinan dosta ve ismini saymadıgım saygıdeger ankara takım üyelerini kutluyorum yarınlara tatlı göllerle bol balıklarla karşılaşmak dilekleriyle sevgiler dostçakalın güzel insanlar tüm oltacı dostları duyarlı olmaya çagırıyoruz ankara team ve düzce team ve oltacı com olarak saglıcakla kalın musa erciyas ankara dikmen
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
serkan kardeşim olayı çok güzel özetlemişsin,bu kadar güzel anlatılabilirdi.
ayrıca bizlerin orada olmasına,o güzel günü beraberce yaşamamıza vesile olduğun için tüm ankara ekibi ile birlikte sana sonsuz şükranlarımı sunarım.nice güzel birlikteliklere
|
|
|
|
|
#13 |
|
tekrar sevgili dostum can üstada mustafaya kemal kardeş önder abiye özkan abiye savaş kardeşe unuttuk sanmasınlar hepsine teşekkürler ellerine emeklerine saglık
tek tek kutluyorum katkılarından dolayı dostça kalın sevgiler![]() aha işimiz çok yola devam dostlar
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Son derece duyarlı olupta,bu kadar Ülkemizin kanayan yarası bir olaya parmak basan,burada paylaşan,resmeden,bilen bilmeyene duyuran herkese sonsuz teşekkürler.Umarım sesin arkası gelir.
Konu kelanj tarafından (26.03.08 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Alıntı:
ANLAYABİLENLERE......! |
||
|
|
|
#16 | |
|
Alıntı:
Teşekkürler. Konu kelanj tarafından (26.03.08 Saat 00:47 ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#17 |
|
Bütün bu kurtarma oragnizasyonunda adı geçen abilerime arkadaşlarıma teşşekür ederim.
Balıkları toplandığı an ben oltalarımla meşguldum. ÇARŞI(sinan abimin) haber vermesiyle büyük bir sevinçe,mutlulukla abilerimin yanına gitim.Bu durumdan o kadar hoşlandım ki size anlatamam. Elimden geldiği kadarıylada bende bir balık bir balıktır diyerek yardımlarımı göstermeye çalıştım. İşte biz oltacılar.com üyeleri olarak buyuz ve böyle olmaya devam edeceğiz. ![]() Göllerimize,barajlarımıza,denizlerimize sahip çıkacağız. Doğa olmasa bir nevi insanda olmaz. Oksijenimizi; ağaçtan,bitikilerden,çiçeklerden alıyoruz Suyumuzu;göllerden,barajlarımızdan karşlılııyoruz. Topraktan; gıdamızı karşılıyoruz. Böyle duayrlı insanlar olmaya devam edip elimizden gelen faliyetleri göstereceğiz. ANKARA TEAM GROUP
ASİGECEKONDU |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Alıntı:
İnsanlar bu işin kuralını öğrenecek demişsin, insan olan herkes bilir, insan olmayana dayak değil. Ne yaparsan yap zaten anlamıyacaktır. Zaten insan değildirki.
|
||
|
|
|
|
|
#19 |
|
Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim.
|
|