|
|
|
#11 | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() Celal hocam çabalarınız takdire değer gerçekten. Verilen çabalar mutlak suretle bir gün karşılığını alacaktır. 3-5 kişi derken bir bakmışızki Malatya da çığ gibi büyümüş gitmiş olur inşallah
|
|||
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zaten o amaçla çabalıyorum serkan.
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
celal hocam çok iyi olur toplanmamız buluşmamamız celal hocam malatyada tekne ile avcılıklar var ag falan seriyorlar valilik veya jandarma bunun kontrolünü falan yapmıyormu çok küçük genişlikte aglarda balık tutuyorlar küçük balıkları katlediyorlar kırkgözde beyaz saray resturanta giderim yazları akşamları çay içmeye falan dikkat ettim ordaki yakın köylerdeki balıkçılara hasırcılar boran vs köylerinde bence aşırı şekilde balıklar katlediliyor bununla nasıl savaşırız hocam saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Akın merhaba.
Şu anda baraj kısım kısım paylaşılmış durumda.Ben gemi başında avlanıyorum ordaki balıkçıların tuttuğu balıkları teslim noktasında bulundum,nerdeyse günlü 1.5 ton balık teslim ediyorlar ve bu hergün oluyor.Barajda bu gidişle balık kalmayacak gibi.Çünkü ben botla gidiyorum daha uç noktalara giderken ağlardan zor kaçarak gidebiliyorum.Bu gidiş nereye varır bilmiyorum.Bunlar ayrıca kooperatif kurmuşlar ve bi sektör olmuş durumda heralde yakınta oltalar boş gelecek diyorum. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
ya bir dadika ya kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum grup olayımı var ne biri bana açıklayabilirmi acaba
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Aydın anlamadım biraz açarmısın?
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
lütfen yanlış anlamayın yeni üyeyim illere göre grup olayımı vardiye bilgi edinmek istemiştim sadece
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Alıntı:
her il kendi aralarında mini organizasyonlar düzeliyorlar. Paylaşım yapabilmeleri içinde bölgelerinde oluşumlar yapıyorlar. Bu tabiki sitemzide grupculuk yapılıyor anlamınada gelmez. ![]() İstanbulda çarşı takımı balık avcıları var. |
||
|
|
|
|
|
#19 |
|
Form yetkililerine teşekkür etmek istiyorum.Bize tanıdıkları bu fırsatlar için.Daha önceden de belirtmiştim burdaki dostlarla tanışmak benim için bir devrim oldu.
Balık avı benim içimde bir ukteydi hep bu işi yapan bir arkadaşım vardı epeyce bir süre bana bu işi öğretmesi için epeyce istekde bulunmuştum.fakat bir türlü beni götürmemişti.Derken yanımda çalışması için bir elaman almıştım hocam ben bu işi biliyorum deyince ilk işim ona para vermek ve bana takım dizmesini istemek oldu.Bu şekilde balık benim için bir başlangıç oldu.Bu süreçte bot aldım motor aldım ve insanların çok fazla ulaşamadığı ve doğanın bozulmadığı alanlara gitmek benim için bu sene itibarı ile ayrı bir zevk oldu.Amaç illa balık tutmak değil o barajın kenarında hiç bir ses yokken gecenin bir yarısında semaverde çay demleyip içmek bunun üstüne hiçbir şeyi düşünemiyorum.Gün ağarmaya yakın suyun üstünde balıkların zıplaması sesi de ayrı bir zevk tabi.Burdaki dostlarla da tanışmak dedimya benim için ayrı bir zevk di bana bu işi öğretmeyen arkadaşım aklıma geliyor birde burdaki dostlar.... Ne bileyim ya turgay abi cahit bey beni duygulandırdınız vesselam.......Sevgi ve saygılarla. |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Bu arada hafta sonu balığa gittim aynalı kıya gelmeye başlamış balıkçılara duyurulur.
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Çevresi, malatya, organizasyon, platformu, tartışma |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|