|
|
|
#11 |
![]() ![]() Kamp alanındaki en ufak parçacıkları tek tek toparladıktan sonra kamp alanından ayrılış anlarımız. ![]() Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER) 05 Nisan 2009 Çanıllı barajına ait izlenimlerimiz ve duyumlarımız. Bir hayli tırıvırı atan var. Görebildiklerimizi uyardık ve tırıvırı atmamaları konusunda kendilerine nedenlerini anlattık. Yakın civarlardaki bir esnaf ile görüşmemiz neticesinde göle ağ atıldığı fakat İlçe jandarma komutanlığının bu olaya anında müdahale edip ağcılara göz açtırmadıkları öğrendik. Su seviyesinin önceki dönemlere ait hemen hemen en yüksek seviyelerde olduğunu gördük ve bundan dolayı çok büyük mutluluk duyduk. Sudaki kirliliğin kıştan yeni çıkmamızdan kaynaklandığını düşünmekteyiz. Eriyen kar suları baraj ile birleşirken gayet doğal olarak etraftaki kağıt, yaprak, poşet, ağaç dalı vb göle getirecektir. Yakın zamanda suyun durulup daha berrak bir hal alacağı temennimizdir. Yaklaşık 40 kişilik ekibimiz ile bir tane bile turna balığı yakalayamamış olsakta etrafımızdaki kişilerin yakalamış oldukları 15 ila 30 cm arasındaki turna balıklarını livarlarda görmek bizleri bir hayli üzmüş olup, gördüğümüz kişileri bu hususta uyarmış olsak ta insanlardaki balık yakalama hırsı karşısında ne yapacağımızı şaşırmış bulunmaktayız. Yakalayalım da ne kadar olursa olsun düşüncesi, öncesi ve bundan sonrası için OLTACILARDER üyelerine tamamen ters bir düşüncedir. Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER) 05 Nisan 2009 Çanıllı barajında dernek üyesi dostlarımız ile yapmış olduğumuz görüş alış verişlerinin hemen hemen hepsi yönetimimizin izlediği yoldakilerle aynı olup hafta içi yapacağımız yönetim toplantımızdan sonra alınan kararlar tüm dostlarımıza açılacak yeni konu ile duyurulacaktır. Saygı ve selamlarımızla. Avınız bereketli, dostluk ve kardeşliğiniz daim olsun... OLTACILARDER... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Bu muhteşem toplantıda,aranızda bulunamadığımdan dolayı üzgün olduğumu belirtmek istiyorum öncelikle.
Eminim ki verimli bir toplantı oldu,Büyümek,gelişmek,ve kişileri de bilinçlendirmek anlamında güzel kararlar alındı. Çabalarınıza ve size,sizlere saygı duyuyorum ve saygı duyulmalıdır. ÇARŞI.(Sinan) |
|
|
|
|
|
#13 |
|
yurdumuzda balıkçılığa gönül veren herkese OLTACILARDER örnek olur inşallah...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
emeklerinden dolayı herkeze teşekkürler tebrikler ama ben gelirsem 29 da balık tutarım ona göre
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ben mıntıkaya kalamadım ama önceki halinden çoookkkk daha temiz olmuş etraf,
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Oltacılarder'in ince düşüncelerine, iyi org larına, cevre duygusuna,kardeşlik olusumuna gösterdiği titizligine şapka çıkarıyorum.ellerinize sağlık
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
sizleri canı gönülden kutluyorum çok güzel bir birliktelik olmuş
ellerinizden öpüyorum ağabey ler... kalbiniz ve gönlünüz kadar temiz bir avlak bıraktığınız için teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#18 |
|
ellerinize emeklerinize sağlık,güzel bir gün geçirmişsiniz,dernek olarak yaptığınız örnek davranış için ayrıca teşekkürler bu örnek davranışlar devam ettikçe başkalarıda utanır onlarda böyle davranışlarda bulunur, avlaklar sürdürülebilir avlar ve tertemiz bir çevre olur...selamlar...saygılar....
|
|
|
|
#19 |
|
05 nisan 2009 turna avı
Öncelikle herkeze çok teşekkürlerimi sunar serkan amcanın ellerinden öper ve OLTACILARDER çok müthiş bir geceyle sabaha karşı olta atarak geçirdiğimiz gün için herkeze çok teşekkür ederim bana yardım eden ERDEM ABİ VE OGÜN abilerimede ayrıca çok teşekkür ederim bu ORGANİZASYON İÇİN EMEĞİ GEÇENLERE DE SAYGILARIMI SUNARIM BEN HEP BU ORGANİZASYONLARA KATILACAĞIM. İNŞALLAH BENSİZ ORGANİZASYON YAPMASINIZ
ARANIZDA OLMAKTAN ONUR VE GURUR DUYUYORUM HERKEZİ ÇOK SEVİYORUM AYRICA BABİŞKOMUDA ![]() ![]() ![]() ![]() ZEYNEP SEZEN OLTACILAR.COM A TEŞEKKÜRLER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
sevgili arkadaşlarhepinize ayrı ayrı teşekür eder böyle güzel organizasyonların devamını dilerim
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|