|
|
|
#11 |
yukarıdaki sinek kendi imalatım olup balık tutmada %100 garantilidir.
Konu Kasım TAZEGÜNEY tarafından (12.06.09 Saat 02:05 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#12 | |
|
Alıntı:
![]() bilgilendirirsen sevinirim abi paylaşım için teşekkürler |
||
|
|
|
#13 |
|
sinekle avlanacağın su temiz olmalı balık su üzerindeki yeme baktığında görmeli ve ona saldırmalı takıl serkanlara hafta sonu gel buralara sinekle avlanmayı öğren
|
|
|
|
|
#14 |
|
gölde bilmem ama nehirde sazan bu şekilde her dönem de avlanıyor.değişik bir paylaşım teşekkürler ragıp.
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
sazan dediğin herhalde aynalı veya adi sazan değil tatlı su kefali demi. ben onbeş yıldır sinekle balık tutarım tatlı su kefali.alabalık ve gümüş ha birde tatlı su levreği harici sinekle balık tutmadım bu balıkları tutuğum yerlerde aynalıda vardı adi sazanda nedense benim sineklere vurmadı
|
|
|
|
|
#16 |
|
paylaşım için teşekkürler sinekçi kardeş, bizim burada ( kurtboğazı) en iyi sazan yemi solucan ve iyi mısırdır benim bildiğim, yöreye göre değişiyor herhalde, rasgele
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Güzel ve ilginç bir paylaşım ellerine emeklerine sağlık Ragıp, paylaşım için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
verdiğin bilgilere teşekkür ederim denemekte yarar var
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#20 |
|
cahit bey ben yaklaşık 15 yıldır sinekle avlanıyorum tabi ilk yıllar hazır alıyorduk sonra deneyimlerimize dayanarak hazır istanbula sinek mlz...gelmişken bizde bu işi başarırmıyız diye denedik ve başarılı olduk sanırım sinek kullanan arkadaşlar genelde kasım hocanın sineklerinden istiyorum diye bayii arkadaşlara sormaya başladılar bende kışın boş zamanlarda yaklaşık 500 adet yapıp bir bayii arkadaşa veriyorum o da arkadaşlara satıyor ben sineklerime balık tutma ve bozulma garantiside veriyorum .bunu dam bile veremiyor hatta dam sinekle 2 balık tutarsanız benim sinekle 4 tutmazsanız gelin 2 adette ben hediye edeceğim tabi balık olacak ve sineğe vuracak koşulların olması gerekir.sitedeki birkaç arkadaş benim sineklerden edindi inşallah onlardanda iyi sonuçlar yakında gelir yanlız bu sineklerle ben ALABALIK. tatlı su kefali ve GÜMÜŞ BALIĞI Tutuyorum ha levrekte aldım. Ama sazan yakaladım dersem yalan olur. bizim sularda sazan yakalayacağını düşünmüyorum
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|