|
|
|
#11 | |
|
Alıntı:
Evet bir de o ihtimal var ona da bi kafa yoralım abi iyi hatırlattın.Bakalım ne yapabiliriz? |
||
|
|
|
|
|
#12 |
|
ellerinize sağlık daha iyi nasıl anlatılırdı bilemiyorum .
Çok faydası olacak bir çalışma. |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Alıntı:
Elimden geldiğince anlaşılır anlatmaya çalıştım.İnşallah faydasını görürsün... |
||
|
|
|
|
|
#14 |
|
abı bu butonu ne dıye arastırıcaz nerden alıcaz cok ufak bırsey sanırım bu konuda bılgı verırmısın bıraz?
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Alıntı:
Aşağıdaki linkde resimi var ama pahalı ben kullanmadığım için deneme yapmışdım.araştırırsan belki işine yaracak mlzler bulabilirsin.ama maliyet artar sen alarmdaki butonu geliştirme yollarını denesen daha iyi internetde bu konuda oldukca kendin yap ürünleri var belki faydalı olur. http://www.volkanonline.com/pinfo.asp?pid=511 |
||
|
|
|
|
|
#16 |
|
Aşkın elektrik-elektronik malzemelerinin satıldığı yerlere bak yaylı buton diye istedim ben bi değişiğini verdi bana daha küçük bişey lazım dedim bana bunu verdi.Yani tam adını bilmiyorum sormakta aklıma gelmedi açıkçası sen müsait olunca beni ara tel nomu attım sana Kütahya'ya gelince buluşur aldığım yere gideriz beraber...
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
tamam abı ırtıbat numaranı aldım sana ozelden yazdım;sehır dısındasın sanırım tatıl mı abı tatılmı kışı geldı artık
saka bır yana da abı ıs geregımı sehır dısındasın umarım kısa surede donersın su alarm ıslerıne vakıt gecmeden sımdıden serı uretıme gecerız
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Alıntı:
Evet abi o siviçi biliyorum.İnternette araştırırken gördüm.Hatta bi sitede balık alarmıda yapılmış hali vardı.Dediğin gibi bana da zahmetli göründü onunla yapması.Verdiğin linkten araştırayım bakalım abi başka ne gibi bişey kullanabiliriz.Olmazsa dediğin gibi buton üzerinde değişiklik yapacağım abi... |
||
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yok Aşkın Kütahyadayım.Daha önceki mesajlarımda dışardayım derken ev dışındayım demek istedim.Ne zaman istersen ara...
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
tamam abım kısa surede ulasıcam sana nasıp olursa en azından tanısalım cay ıcelım cumleten ıyı geceler!
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|