|
|
|
#11 | |
|
Alıntı:
Rapalanın iş yapıp yapmaması da önemli değil bence, önemli olan bu güzel hobiyle iştigal olmak....... Kolay gelsin kardeşim... |
||
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Alıntı:
Evet güzel bir hobi oldu... İş Yapmazsa Vitrine süs olarak koyarım... ![]() Sağol Kardeşim... |
||
|
|
|
|
|
#14 |
|
Bülent abi ellerine sağlık güzel bir çalışmaya daha imza atmışsın.
![]() Bende bu sezon başında kendi çapımda 2 adet rapala yapmıştım ama bir tane Turna saldırısında parçalandı Umarım seninkiler aynı şekilde yok olmaz çalışmanı bizlere sunduğun için teşekkürler abi.![]()
Konu ERDEM tarafından (13.01.11 Saat 01:19 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Alıntı:
Rapalaların için üzüldüm ama sonuçta iş yapmış turna saldırmış... Yeterki benim yaptıklarıma da saldırsında parçalansın yine yaparız... Senin modellerde güzelmiş onlardan da deneyim bakalım yapmayı... |
||
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Alıntı:
Ben normal söğütten yaptım gayet hafifti aksiyonda iyiydi ama Balsa gibi olmuyor. Seninkiler & 80 daha sağlam olacağı kesin.
|
||
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Alıntı:
Bakalım Deneyince Belli Olacak... |
||
|
|
|
|
|
#18 |
|
Sevgili Bülent,
Yine harika işlere imza atıyorsun, ellerine sağlık ilk denemeler için güzel olmuş, tabi elinin daha iyi alışabilmesi için prototipleri iyice çoğaltman gerek. Bende bu şekilde ufak tefek çalışmalar yapıyorum, http://www.oltacilar.com/el-yapimi-yemler-t4318.html http://www.oltacilar.com/el-yapimi-yemler-t5490.html bu linklerde bazı paylaşımlarım mevcuttur. Kimini anahtarlık olsun diye yapmıştım ve oldular, kimini de avcı olsun diye yapmıştım, inan onlarda çok güzel avcı oldular. Bazı paylaşımlarda bulunacak olursam Bence balsa yerine kavak, dut, elma ağaçları kullanmaya çalış (Balsaya göre zordurlar ama çok sağlamdırlar). Çelik teli boncuk satan yerlerden temin edebilirsin, asla paslanmaz ve çok sağlam; Bilye işinde, belli bir noktaya ağırlık vermek gibi bir planın yoksa, mutlaka bilyelerin yem içinde hareket etmesi için çalışmalar yap; Yemlere yapacağın gaga'ları mıutlaka çok sağlam bir malzemeden yap (mesela cetvel), yoksa bir kaç atışta kırılır veya çatlar; Boyama işlemini yaparken kullanacağın boyaların içine pastel boya, sedef ve proje çizim kalemlerine yer ver, Son kaplamalar için ABD ve İngiliz malı EPOKSi kullan farkı hemen göreceksin; Yaptığın modelleri mutlaka bire bir yapmaya çalış, yani gerçek modellerin içini açman gerekecek; ... Paylaşımlarının devam etmesi dileklerimle Ergün Altuntaş Konu n/a tarafından (13.01.11 Saat 11:22 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#19 |
|
Tebrikler , Bülent bugün ne paylaşacak bizi nasıl kendin yap sistemlerle bilgilendirecek demeye başladık
|
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Alıntı:
Teşekkür Ederim Ergün Abim... Verdiğiniz önemli ve çok değerli bilgileri notlarım arasına aldım... İlginiz ve tavsiyeleriniz için ayrıca teşekkürler... Saygılarımla... |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|