|
|
|
#11 |
|
Bence el sanatınız harika çok çok güzel olmuş kelimeler yetmez ben şahsen gerçek zannettim
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Tebrik ederim güzel çalşma,
fakat yapım aşamasının resimlerinide bizlerle paylaşsaydınız adım adım yapımı bizde yaşardık Saygılarımla |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
emeğine sağlık tebrik ederim aynısının tıpkısı olmuş. ALLAH yetenek vereceği kimseleri biliyo.
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
süper bir çalışma elinize sağlık...
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Bülent ağabey merhaba, Bence resmen şaheser, ciddi anlamda bir sanat eseri... Bunlara atlamayacak balık ile tanışmamak en hayırlısı ![]() Bazen değerli ağabey/kardeşler sayesinde elimi değsemde Fly avcılığını kesinlikle beceremeyeceğimi düşünüyorum. Tarzım değilmi desem, denemeye korkuyorummu desem ne desem bilemedim... İğnesinden ipliğine, böceğinden tekniğine herşeyi ile bana göre zor. Bana Turna veya Perch olacak imiğine basacağım. Sazan veya Yayın olacak git ecelin başkasının elinden olsun, beni bu işlere karıştırma diyeceğim... Bizde birkaç renkli sima var. Onlar kendilerini biliyor... İnşallah onlar bu Fly işini becerecek, bende oturup keyifle izleyeceğim ![]() Paylaşım için teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Pardon söylemeyi unuttum sen üretime seri bir şekilde devam et abi...
Bir yerlerde nasıl olsa karşılaşır ve sohbetin koyu bir anında Allah tarafından şaşırarak takım çantalarını yer değiştiririz. Fly işini beceremesekte vitrinimizde bu güzellikler için özel bir bölüm daima mevcut ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Alıntı:
|
||