|
|
|
#11 | |||
|
Ben Teşekkür Ederim Kamil Ağabeyim...
Alıntı:
Faydalı Oldu İsem Ne Mutlu... Alıntı:
Bu Tabi Parçalı Kamışlar İçin Oldu... Makaralılara da Şimdilik Orjinal Kamış Çantası Alacaz... ![]() Alıntı:
Evet Ağabeyim Üzerini Kaplamak Gerekiyor... |
||||
|
|
|
|
|
#12 |
|
hocam eline sağlık bende cantalarım hep tırtılırdı tekstilciyim elimde var bu rulolardan, bende yapayım, peki anladıgım kadarıyla yeteneginize süphe yok acaba gecici kullanım için bir bot varmı aklınızda mesela samel ile yapılabilirmi 2 kişilik.
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Alıntı:
Şamyelle Birşeyler düşünülebilir tabi ama el yapımı bot biraz riskli olur Ağabeyim Allah Muhafaza Onda Can Güvenliği Önemli Olduğu İçin Bence Öyle Bir Riske Girme Ağabeyim... Bu Arada Adana’nın Neresindesin Ağabeyim?... Nasipse Eylülde Kız Almaya Geleceğiz Adana’ya... Görüşüp Tanışırız İnşallah... |
||
|
|
|
|
|
#14 |
|
BÜLENT BEY KARDEŞİM değerli spin kamışlar için olmazsa olmaz bir taşıma ve koruma çantası aynısını bende pvc borudan yaptım orjinal pahalı markaları biraz inceledim baktım aynısı ne gerek ver dedim.aldım 2,5inç adi pvc den 110cm üzerine de valideye diktirdiğim bir kılıf ağzına fermuar üstünede eski çantalardan bir askılık ve kulp ooooo oldu harika kamış kılıfı
.karton belki ezilirde vallahi pvc çok sağlam tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
siz bu şekilde yaptıktan sonra bu gün iş yerinde dikkatimi çekti o ruloların plastik olanı var... Tekstil fabrikasında kumaş toplarını sarmak için kullanıyorlar genel olarak rolik diyorlar eyer çevrenizde teksitl atölyesi varsa ordan temin edebilirsiniz
iyi çalışmalar kolay gelsin |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Alıntı:
Dediğiniz Gibi Fazla Büyük Olmayan PVC Boru Bulursam Yapacağım Ağabeyim... Şimdilik Elime Bu Geçtiği İçin Bunu Yaptım Gittiği Yere Kadar Bununla İdare Edip Daha Sonra Sizin Dediğiniz Gibi PVC İle Yapacağım... |
||
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#18 |
|
Bülent kardeş ellerine sağlık. Aynı yöntemi bende kullandım. Dışını sahte deri ile kapladım oldukça kullanışlı ve su geçirmez hale geldi. Kapak kısmına ezilmeyi engellemek için spiral dediğimiz taşlama makinalarının taşının ufağından koydum ve kapağıda aliminyumdam kıvırarak yaptım. Dışına deri olduğu zaman görüntüsüde güzel oluyo vakit bulamadığımdan sadece kapağı kaplayamadım. Kemeride yapıştırmadım bozulmasın diye portatif oldu kemer.4 kamış ve kepçeyi alabiliyor. Bende ruloyu şu sıkınca patlayan ambalaj naylonun içinden aldım.
![]() ![]()
Konu Necat ÇETİNCEVİZ tarafından (18.07.11 Saat 21:40 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Alıntı:
Ben Teşekkür Ederim Necat Ağabeyim... Seninde Ellerine Sağlık Ağabeyim...Çok Güzel Olmuş... Bende Henüz Dışını Kaplayamadım Verdiğin Bilgi ve Tavsiyeler İçin Ayrıca Teşekkür Ederim... |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|