|
|
|
|
|
#1 |
|
Arkadaşlar bugün sabah 05:00--- 19:00 arasında at-çek yaptık.
Strike pro eg 063 f , You zori tobimaru , spro pike hiegther , meps 3 no. agl. at ttık sırtı yaptık malesef tık olmadı. 2 liralık BEYAZ SASİ ile tüm balılarıda vuruşlarıda aldık. ARTIK SAHTE İÇİN AKLIMDA NE MARKA NE MODEL VAR SADECE SASİLER HER RENKTEN 3 TANE ALIR BAKARIM KEYFİME. TÜM ARKADAŞLARADA SASİ ALIN DEĞİŞİK MARKA VE MODELLERE 20-30 LİRA VERMEYİN DİYORUM BİR DOST
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
her ne kadar pahalı sahte almayım desemde aklıma geleni geçte olsa alıyorum
.Nette gezerken arkadaşlardan duyduğum bir sahte var onunla ilgili bir sorum var; SPRO PIKEFIGHTER I TJ DD 14,5 CM 14,5 cm 54 gr ağırlık 5 metre dalabilen üç parçalı omurgalı suni yem. ağırlığı bana çok fazla geldi acaba botla sırtıda veya botla at çekte normal bir kamışa sıkıntı yaşatır mı karışmışların atarları genelde 10-30 veya 20-40 gram. model olarak Yellow rearl ı düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Alıntı:
Gökhan Ağabeyim, bunlardan bende almıştım hatta düşündüğün rengi internet üzerinden bir tane bakmadan etmeden öylece duruyor. Bir kere atçekte denedim ama öyle kullanılacak gibi değil çok ağırlıktan dengesiz gidiyor dengesiz gittiği içinde kısa düşüyor. Sırtı için yapılmış sanırım bunlar. En güzeli bunların 8 cmlikleri... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
slm huseyın abı daha bılır ama nede olsa tecrube ama benımde tavsıyem olur c59-ve c5 saglam iş yapıyor saygılar
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üstad;
Kırmızı, beyaz ve sarı sasilerde güzel iş yapıyor. Birde kırmızı 4 no meps ve turunculu yeşilli 4 nolu meps.. Benim denemelerim bunlar. Rastgelsin. Konu Ahmet ŞENOL tarafından (03.11.11 Saat 10:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: + ekledim |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Gökhan Bey Ankara'dan taşınmadan önce son turna avımda 2 adet turna (56-65 cm) aldığım DAM marka sahteyi tavsiye ederim.
( 5672 114 D.A.M FZ MAKET BALIK )Bu yemin turna renginde olanı.Saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
yav en kolayı bana göre uşraşma bu aylarda en güzel iş yapacaklar bunlar 2 si kesin yeterli
![]() Düz parlak basit bişey olsun. ![]() beyaz sassy modellerini dene Konu Bülent YILMAZ tarafından (03.11.11 Saat 18:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: w harfi v olarak değiştirildi. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ben hep derim bu tip sorular sonunda , soruyu soran kişi . maaşı malzemeye yatırır
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() ben hale inat ediyorum ama . bu aylarda! diğer aylara bişey diyemem... parlak kaşık ve düz beyaz sassy güzel iş çıkarır. saygılar.
|
||
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
Alıntı: