|
|
|
#1991 |
![]() ankaranın hızlı balıkçıları nasılsınız bakimm![]()
|
|
|
|
|
|
|
#1992 | |
|
Alıntı:
Fitil işler yüreğimde yaram var aman. Sen gidersen benim başka kimim var İsterem ki bir gün evvel dönesen aman ![]() ![]() ![]() İyiki gittinde kurtulduk seni düşünmekten Komutan. Harbi zoruma gidiyordu Ankara'da olupta aramıza katılamaman. Şimdi rahatlıkla diyebilirizki Komutan Diyarbakır'da olduğu için katılamadı bu organizasyona falan
|
||
|
|
|
|
|
#1993 | |
|
Alıntı:
Sazan çok nadir çıkar bu zamanda. (Tabiki istisnalar kaideyi bozmaz.)Zaten gölün her tarafınada olta döşesen biraz zor abiciğim.(Balık yapan belirli başlı üç dört yer var.) Atış mesafesi ve derinlik çok önemli orada. Turna yok ama Levrek var.(Varsada ben bilmiyorum hiç duymadım.) Tırıvırı konusuna gelince her yerde var bu tür insanlardan. Baraj Büyükşehir Belediyesine bağlı ve özel güvenlikler var Hatta haddinden fazla var Her 15-20 metreye bir güvenlik düşüyor desek yeridir.Zannetmiyorumki bundan sonra göz yumsunlar. Çünkü artık herkez bilinçlenmeye başladı ![]() Ağ duyumlarını bende almıştım. Fakat bu forumda hep demişimdir ve yine tekrarlayayim. Bu tür insanlar her meslekten, her ortamdan çıkar. Yeterki insanların ellerine imkan verilmeye görsün... Yapmamız gereken gözümüzle gördümmü anında tepelerine çökmek ve gerekli yerlere haber vermek ![]() Olta balıkçılığı ile göllerdeki balığın biteceğine inanmayanlardanımdır, yeterki avlananlar biliçli olsunlar. Bu arada Cuma akşamından sonra oralarda olacağım, Cumartesi sabahı işe gelip akşam üzeri tekrar döneceğim. Pazar öğleden sonraya kadar muhtemelen oralarda olurum. Özeline cep numaramı yazıyorum. Nasıl olsa yer yakın, dolmuşu var otobüsü var. Müsait olursan gel beklerim hem tanışmış oluruz abim. Kendine iyi bak bu sıralar işlerim yoğun çok fazla bakamıyorum siteye. |
||
|
|
|
|
|
#1994 |
|
okey ....serkan abi...mesaj alınmıştır..kesin geliyorum....cumartesi akşamı büyük olasılık gelirim....
ama cuma akşamıda gelebilirim....sen yeterki oralarda ol ....görüşürüz abicim... |
|
|
|
|
|
|
#1995 | |
|
Alıntı:
allahın mamaklısı balığa gidiyom geliyonmu
|
||
|
|
|
|
|
#1996 |
|
vallahi gelir dikkat haydi rastgele
![]() turgay abi öncelikle şahsını kutlarım dünya sıralamasında ilk 100 içinde 2 ciyiz çok duygulandım![]() ![]() sayın adminimiz akını co admin serkanı west mustafayı ve tüm mederatörlerimizi ayrıca tüm oltacilar.com üyelerini kutlarım sevgilerleee![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#1997 | |
|
Alıntı:
Çalışmaya devam Dünya sıralaması 2 sıra süper
|
||
|
|
|
|
|
#1998 |
|
turgay abi amin daha çok yolumuz var çalışmaya devam abiiçekemeyenler çatlasın abi
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#1999 |
|
off turgay abi offf....geldim senin oraya alabalık için malzeme toplayim bide akıl fikir verirsin diye....
ben gelene kadar dükkanı kapatmışsınız.....(saat 21:00 da ) yarın sabah 6 da arkadaşlarla 7 göllere yollanıyoruz .... işin kötü yanıda hiçbiri balık tutmayı sevmez... yanlız takılcam orda .....3-4 gün çadırla kamp yapıcaz bakalım hayırlısı... eğer ölmeden gelebilirsem resimleri yollarım ...balıklar için şans diyelin abiler..kolay gele...... ......... ........ ....... sağolsun admin serkan abim de bayındıra götürcekdi beni yaaa..onada üzüldüm..neyse kolay gele... |
|
|
|
|
|
|
#2000 |
|
Bahadır sen bir git gel fotolara bakarız ayrıca bir anlat bana oraları bende arkadaşlarla birkaç günlüğüne sizin gibi gidip kalmayı düşünüyorum sen anlatırsın oraları hazırlıklı gideriz bizde iyi kamplar şimdiden.
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ankara, Çevresi, organizasyon, platformu1, tartışma |
| Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|