|
|
|
#2611 |
|
Hoşbulduk Ağbilerim..İnşallah ağbi yemek tecrübem siz değerli ağbilerimin hizmetinde..Özel baharat takımımla birlikte
Tatlı su balıklarına başka lezzetler katacağız
|
|
|
|
|
|
|
#2612 |
|
tur01
emre vallaha okadar tecrübelerini duyunca şimdiden acıktım.ekip felaket yemekyer ona göre hazırlıklıol.
|
|
|
|
|
|
|
#2613 |
|
merak etme benim yemeklerimin yiyenlerin ortası yoktu ağbi.r ya çok severler ya hiç sevmezler
ya hep ya hiç Extra mısır ekmeği eksik olmaz benim yanımda oy oy
|
|
|
|
|
|
|
#2614 | |
|
tur01
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#2615 |
|
ağbi yüzme nasıl desem
şey kem küm ağbi bilmiyorum ağbi karadenizde yüzmüşlüğüm var tatlı suda batabilirim öğreniriz ağb gerekirse can yeleğiyle katılırım size tatlı suya can yeleğiyle giden ilk insan olrak tarihe geçerim belki eheheh
|
|
|
|
|
|
|
#2616 |
|
tur01
merak etme kardeşim zaten ekip aç kalırsa onların hışmından kurtulmak için can yeleğine bile ihtiyaç duymadan karşı sahile ulaşırsın.
|
|
|
|
|
|
|
#2617 |
eheheh
|
|
|
|
|
|
|
#2618 |
|
tur01
|
|
|
|
|
|
|
#2619 |
|
Sen böyle diyince aklıma bir olay geldi anlatmadan edemiyeceğim.
Zamanın birinde Mustafa ile başka bir platformda paylaşımlarda bulunurken bir gece o platforma bir üye geldi ve kafasına göre artistlik yapmıştı (BARIŞ) Barış arkadaşımıza. (Sonradan tanıştık kendisi ile.. Gayet efendi birisi.. )Mustafa nın o yeni gelen üyeye korkutmak için söylediği cümle halen aklımda ![]() Bilader sen hiç hayatında GULYABANİ gördünmü? diyerek konunun ortasına benim resmimi koymuştu ![]() Seni işte buna yediririm kafamı bozma diyince o üye tamam ya birşey demedik demeye başladıydı ![]() ![]() ![]() Geçenlerde de birisi söylüyordu ama şimdi hatırlamıyorum kimdi. Serkan ın resmini görmüş olsaydık ta tanışıklığımız ve muhabbetimiz olmasaydı kesinlikle www.oltacilar.com sitesine üye olmazdık ![]() ![]() ![]() Millet kara kaşıma kara gözüme bahane bulmaktan balık yakalamayı unutuyor vallahi ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#2620 |
|
tur01
aman abim dokunma yemek yapmaya yanıma birini bulmuşken ürkütmeyelim.en kısa zamanda bir organizasyonda marifetlerini görelim.
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ankara, Çevresi, organizasyon, platformu1, tartışma |
| Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|