|
|
|
#2651 |
|
Kardeş UÇMAYI BİLİYORMUSUN diye sormuyorum. Bildiğin her halinden belli
Uçmayı bilmeyende bu kadar cesaret biraz zor
|
|
|
|
|
|
#2652 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
#2653 | |
|
Alıntı:
Biletim sizdenmiş dostum (Metin abim yazdıydı hatırlarsan ) Yahu vallahi geleceğim. Gelmezsem adım Serkan olmasın... Hatta de get sen görev yerinde yatta evini bize tahsis et demek geldi içimden kardeş ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
#2654 |
ev olayında bir şekilde yardımcı oluruz merak etme sen.
|
|
|
|
|
|
#2655 |
|
Hayirli aksamlar dostlar. Bayramin birinci gunu cok temiz gecti. Sinir stres yok cok sukur. Sabah baslayan yolculugun ilk gununde benzinimiz buraya kadar yetti
Deniz kenarindayiz kampi kurup cayi corbayi hazirladik ama olta icin yem yok maalesef Cep telefonundan mesaj yazmayi ogrendim ama resim linkleme isini daha cozemedim. Bulundugumuz mekana ait linki ekleyemeyide daha yeni cozdum. Rabbim cep telefonundan forumu takip edenlerin yardimcisi olsun. Zor is vesselam... ![]() http://www.doganyurt.bel.tr/?page=galeri&glid=7 |
|
|
|
|
|
#2656 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
#2657 |
|
Cümleten selamunaleyküm.
|
|
|
|
|
|
#2658 |
|
Aleyküm selam.
Değerli büyüğüm kurban bayramınızı kutlar ellerinizden öperim. |
|
|
|
|
|
#2659 |
|
Sevgili Erol'um çok teşekkür ederim. Senin de kurban bayramın kutlu olsun. Sağlık ve afiyetle nice seneler, beraberce ve sevdiklerimizle diğer bayramları da kutluyalım. Allaha emanet olun. Sevgiler ve selamlar.
|
|
|
|
|
|
#2660 |
|
Hayirli bayramlar Tuncay abi. Efe yeni yattı Tanju efendide kalkan yakalama derdinde
yoktan yem var etmeye çalışıyor. Bu cocuga herseyi ogrettimde bir tek kipirdamadan oturmasini ogretemedim linkteki resimlerde var. Ortadaki buyuk kamelyanin icine cadirimizi kurduk. Bayram sekerimiz olmasada çayımız çorbamız var buyur bekleriz abi
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 13 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 13 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|