|
|
|
#2811 |
|
arkadaşlar ağabey ler siztemiz üyeleri için kimlik kartı hazırlamaktayız
ilk olarak ta 1.şubat organizasyonuna katılacak olan dostlarımız için hazırlıyoruz...org a katılacak www.oltacilar.com üyeleri en geç salı gününe kadar aşağıda yazmış olduğum bilgileri bana özelden yada msn adresime yollasınlar vesikalık nasıl yollıcaz diyenler olabilir tarayıcılı yazıcıdan vesikalık resminizi pc ye atın ardından bana veya sitemiz diğer görevlileri ne yollayın ... ÖRNEK1 ![]() ÖRNEK 2 ![]() AD SOYAD: NICKI: TC NO: ACIK ADRES: KAN GRUP: HASTALIK - KULLANDIGI ILAC: DOGUM YERI YILI- YAKINININ teli.. İLGİLİ AVCILIGI: ve bir adet vesikalık resim.... özel bilgiler hastalık ilaç bölümü ve tc numarası bölümünü vermek zorunlu değildir... turnaciresul57@oltacilar.com SALI gecesin son dur bilginize... salıdan sonra gelen bilgiler işlenmicektir... |
|
|
|
|
|
|
#2812 |
|
Hadi hayırlısı bir haftaya daha başlıyoruz.
HEPİNİZE HAYIRLI GÜNLER. Hepinize hayırlı işler. Konu kara metin tarafından (26.01.09 Saat 09:25 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2813 |
|
Hayırlı sabahlar bol kazançlar arkadaşlar.
|
|
|
|
|
|
|
#2814 |
|
Günaydınlar ankara varmı balığa benimle çıkacak olan
|
|
|
|
|
|
|
#2815 |
|
ne zaman abi
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#2816 |
|
Ben hazırım ortada biryerlerde bulauşalım
Düzcede olurmu
|
|
|
|
|
|
|
#2817 |
|
tamam cumartesi yola çıkalım düzcede yapalım bir sazan avı ![]() ![]() ![]() ![]() düzcedeki abilerde bize katılır ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#2818 |
|
Ne o antıramanamı cıkacaksınız
|
|
|
|
|
|
|
#2819 |
|
Aşağıdaki kimlik bilgilerini göndermeyen arkadaşlar 27.Ocak.2008 sondur.
arkadaşlar ağabey ler siztemiz üyeleri için kimlik kartı hazırlamaktayız ilk olarak ta 1.şubat organizasyonuna katılacak olan dostlarımız için hazırlıyoruz...org a katılacak www.oltacilar.com üyeleri en geç salı gününe kadar aşağıda yazmış olduğum bilgileri bana özelden yada msn adresime yollasınlar vesikalık nasıl yollıcaz diyenler olabilir tarayıcılı yazıcıdan vesikalık resminizi pc ye atın ardından bana veya sitemiz diğer görevlileri ne yollayın ... ÖRNEK1 ![]() ÖRNEK 2 ![]() AD SOYAD: NICKI: TC NO: ACIK ADRES: KAN GRUP: HASTALIK - KULLANDIGI ILAC: DOGUM YERI YILI- YAKINININ teli.. İLGİLİ AVCILIGI: ve bir adet vesikalık resim.... özel bilgiler hastalık ilaç bölümü ve tc numarası bölümünü vermek zorunlu değildir... turnaciresul57@oltacilar.com SALI gecesi sondur bilginize... |
|
|
|
|
|
|
#2820 | |
|
Alıntı:
ne sandın Metin ben öğlen sonuna gelecem irfanın emaneti verecem haberin olsun |
||
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ankara, Çevresi, organizasyon, platformu1, tartışma |
| Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|