Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Oltacılar.Com Bölge Grupları & Organizasyonlar Oluşturulan Gruplar

Uyarılar

HEM KENDİ SAĞLIĞIN HEM DE AİLE BİREYLERİNİN SAĞLIĞI İÇİN EVDE KAL, SAĞLIKLI KAL

Oluşturulan Gruplar Oluşturulmuş Gruplar

Seçenekler Stil
Alt 20.03.09, 10:22   #2891
aydın altınsoy
Banlandı

Üye Adı: aydın altınsoy
Memleket:düzce
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: 10.2 kğ aynalı sazan
Referans:
aydın altınsoy will become famous soon enoughaydın altınsoy will become famous soon enough
KASIM ABİ TEŞEKKÜRLER HER ZAMAN KARŞI OLDUM HEP OLACAĞIM TIRIVIRIDAN BALIKÇILARA AMAN VERMEYELİM GEREKLİ MERCİLERE HEMEN HABER VERELİM.

aydın altınsoy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.03.09, 10:32   #2892
Eyüp ÖZDEMİR
Üye

Eyüp ÖZDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Eyüp ÖZDEMİR
Memleket:Düzce
Kan Grubu: A Rh (-)
En İyi Avı: Büyük balıkçıların yanında torbacılık yapmak.
Referans:
Eyüp ÖZDEMİR will become famous soon enoughEyüp ÖZDEMİR will become famous soon enough
Hayırlı günler Düzce hayırlı Cuma'lar dilerim....

Eyüp ÖZDEMİR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.03.09, 12:14   #2893
Kasım TAZEGÜNEY
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
düzcedeki oltacılar sitesinin üyelerine sesleniyorum .arkadaşlar sitemiz adına 2/2sirküler ve bir amatör balıkcı icin rehber olacak kitapcık hazırlanmakta bu kitapcık yanınızda olunca il tarım müdürlüğünden 20 tl vererek aldığınız amatör balıkcılık belgesinede gerek kalmıyor.ben dün bayii lere nabız yokladım şu kitapcığa 125 tl karşılığında reklam verin üstelik 100 adet de size kitapcık vereceğiz müşterilerinize dağıtın diye oysa edindiğim izlenim pek yanaşmıyorlar yani reklama ihtiyacları yok gibi davranıyorlar bugün tekrar gezecem duruma göre bizde oltacılığa katkısı olmayan bayilere elimizden geldiğince tavır koyalım ha ne olur derseniz mecbur kalmadıkca bizim sorunlarımıza ortak olmayan bayii den uzak dururuz alışveriş yapmayız veye katkı sağlayan bizim sorunlarla ilgilenen bayii den alışveriş yaparız.adalmar parayı karşılıksızda vermiyor reklamı yapılacak ve 100 adet kitapcık alacak kitapcık sayesinde müşteriside artacak farkında değil.

Alt 20.03.09, 12:16   #2894
Turan UZUN
Üye

Turan UZUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: turan uzun
Memleket:ankara
En İyi Avı: OLTACILARDER ve oltacılar.com Ailesi
Referans:
Turan UZUN will become famous soon enoughTuran UZUN will become famous soon enough
Cümleten kolay gelsin arkadaşlar.Şeref abi çiğköfte canım istedi.

Turan UZUN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.03.09, 13:48   #2895
nedim
Üye

nedim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: nedim
Memleket:düzce
En İyi Avı: sazan 4 kg
Referans:
nedim will become famous soon enoughnedim will become famous soon enough
Alıntı:
sinekci-fly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
düzcedeki oltacılar sitesinin üyelerine sesleniyorum .arkadaşlar sitemiz adına 2/2sirküler ve bir amatör balıkcı icin rehber olacak kitapcık hazırlanmakta bu kitapcık yanınızda olunca il tarım müdürlüğünden 20 tl vererek aldığınız amatör balıkcılık belgesinede gerek kalmıyor.ben dün bayii lere nabız yokladım şu kitapcığa 125 tl karşılığında reklam verin üstelik 100 adet de size kitapcık vereceğiz müşterilerinize dağıtın diye oysa edindiğim izlenim pek yanaşmıyorlar yani reklama ihtiyacları yok gibi davranıyorlar bugün tekrar gezecem duruma göre bizde oltacılığa katkısı olmayan bayilere elimizden geldiğince tavır koyalım ha ne olur derseniz mecbur kalmadıkca bizim sorunlarımıza ortak olmayan bayii den uzak dururuz alışveriş yapmayız veye katkı sağlayan bizim sorunlarla ilgilenen bayii den alışveriş yaparız.adalmar parayı karşılıksızda vermiyor reklamı yapılacak ve 100 adet kitapcık alacak kitapcık sayesinde müşteriside artacak farkında değil.

doğru sölüyosun abi kim destek veriyorsa ondan alışveriş yapmak lazım sana katılıyorum ama anlamadığım bi şi var bu kitapçığı kim hazırlıyor ve bu kitapcık olunca amatör balıkçılık belgesi almamıza gerek kalmıyormu teşekkür ederim

nedim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.03.09, 22:31   #2896
best-81
Üye

best-81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: İsmail ELVEREN
Memleket:DÜZCE
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı:
Referans:
best-81 will become famous soon enoughbest-81 will become famous soon enough
Alıntı:
sinekci-fly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kasım bey görüşlerinize katılıyorum. Kitapçıkların bu konulardan bi haber olanların en azından bu işin kuralları olduğunu görmesi açsındanda faydası olacağına inanıyorum. Ancak av yasağıyla birlikte yetkililerin yapmış olduğu açıklamalarda oltacılarla ilgili net bir bigi yok 15 Mart-15 Haziran arası tüm balıklar yasak oysa sirküler öyle demiyor. Nisan,Mayısta turnaya gidiyoruz karşımızda jandarma "yassah hemşerim'' -ama biz turn.. "yassah dedikya" ee en iyisi karakollarada birer tane gönderelim belki okurlar..

best-81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.09, 07:23   #2897
H.Cahit ÇİÇEK

H.Cahit ÇİÇEK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: H.Cahit ÇİÇEK
Memleket:B U R S A / Osmangazi
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: www.oltacilar.com Dostluğu
Referans:
H.Cahit ÇİÇEK isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Günaydın Düzce, hepinize hayırlı hafta sonları olsun...

H.Cahit ÇİÇEK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.09, 09:02   #2898
Kasım TAZEGÜNEY
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
tüm düzceli arkadaşlara selam ve saygılar.arkadaşlar dün yine bayii,leri gezdim bayağ laf ettim ama nafile adamların işine gelmiyor hem kitapcık alacaklar hemde reklamlarını yaptıracaklar üstelik tüm türkiyeye .uğramadığı 2 bayi kaldı onlarada pazartesi uğrayacam yanlız bir bayimiz itiraz etmeden hemen kabıl etti bu bayimiz bildiğim kadarı ile en az6 yıldır hiç tırıvırı satmadı hatta babası valiye bile durumu iletmişti tekrar konuştuk hafta içi il tarım müd.gidip hem tür,zamam ver yer yasaklarını konuşacağız hemde tırıvırı işini,hemde sirkülere göre akarsularda tüm yıl boyu serbest olan avlanmayı. ben il müdürlüğü elamanına acıkladım adam yine anlamamış olacakki hazırladıkları afişe tamemen yasak yazmışlar haftaya görüşüp düzelteceğiz
daha fazla bilgi almak isteyenler beni tanımıyorlarsa burhan bey saatçi murat a söylesinler benim nere takıldğımı bilirle konular hakkında bilgi veririm

Konu Kasım TAZEGÜNEY tarafından (21.03.09 Saat 09:04 ) değiştirilmiştir.
Alt 21.03.09, 09:13   #2899
Kasım TAZEGÜNEY
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
Alıntı:
nedim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
doğru sölüyosun abi kim destek veriyorsa ondan alışveriş yapmak lazım sana katılıyorum ama anlamadığım bi şi var bu kitapçığı kim hazırlıyor ve bu kitapcık olunca amatör balıkçılık belgesi almamıza gerek kalmıyormu teşekkür ederim
nedim bu kitapcığı şu an yazıştığımız oltacılar.com sitesi hazılayacak AMATÖR BALIKCILIK belgesi ise almak ve yanında bulundurma zorunluluğu yok ama bu belge (kitapcık) yanında olursa hem sana rehber olacak hemde durumdan habersiz olan kolluk kuvetlerine gösterir neyin yasak olup olmadığını anlarlar.ismailin dediği gibi turnanın serbest olduğu zaman gelip sana yasak diyebilirler onun için bu kitapcığı yanında bulundurman şart bize destek veren bayi arkadaşa kitaplar basılınca 200 -150 adet gelecek o zaman uğrar alırsın bayi adı burda vermem mümkün olmadığından özeline yazayım hadi selamlar

Alt 21.03.09, 09:19   #2900
murat26
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
Günaydın, hayırlı işler...

Etiketler
Çevresi, düzce, organizasyon, platformu1, tartışma

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)

Sponsorlar