|
|
|
#21 |
|
Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği' nin amatör ve sportif amaçlı olta balıkçılığını tanıtmak, sevdirmek, gelişmesini sağlamak ve yarışma heyecanı duyan amatör olta balıkçılarını buluşturup 1380 Sayılı Su ürünleri Kanunu ile Amatör Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen 3/2 Tebliğ’ in belirlediği yasal kurallara uyulmasını sağlamak amacıyla her sene geleneksel olarak düzenlediği Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği' nin 6. sı ile Amatör Balıkçılık ve Doğa Konulu Fotoğraf Yarışması ve Türkiye' de Fly Balıkçılığı Konulu Bilgilendirme Sunumu' nda emeği geçen ilgili tüm kişi, kurum ve kuruluşlar ile ailelerine saygı ve selamlarımı sunuyorum.
Yılda bir defa gerçekleşen bu etkinliğin ödül töreni esnasında da dile getirdiğim gibi hazırlıkları ve anında elde olan veya olmayan sebeplerden dolayı elbetteki aksaklıklar, eksiklikler yaşanmış olabilir. Bu sebepten dolayı destekçi, görevli, katılımcı ve yarışmacı olan tüm ilgililerden ricam her geçen yıl dahada şık bir hal alan bu etkinliğin daha da güzel bir ortama bürünebilmesi için her türlü desteği vermeleridir. En nihayetinde bu etkinlik ne kadar eleştirilirse eleştirilsin amatör ve sportif balıkçılık alanında en gözde etkinliklerden birisi ve hepimizindir. Değerli büyüğüm Tuncay UYANIK' ın başka bir konuda da dile getirdiği üzere bütçesi belli olan, eti ve budu belli olan, kasasında beş kuruş parası olmayan tek sermayesi kocaman yürekli üyeleri ve yöneticileri olan bu derneğin yaptığı organizasyon çeşitli güçlük ve zorluklar neticesinde yapılmış. Hatta ve hatta organizasyona engel olmak isteyen unsurlar bile olmuştur. Bunu unutmamanızı da özellikle rica ederek tekrardan saygı, selam ve teşekkürlerimi sunuyorum... M.Serkan İNANÇ OLTACILARDER Yönetim Kurulu Başkanı. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
bu sene katılamadım ama yapılan organizasyon gerçekten yine her yıl olduğu gibi şahane ve mükembel bir organizasyon olmuş. arkadaşlar burada hata aramak değilde yapılan emeğe saygı duymak lazım,
hatasız tek kişi cenabı ALLAH,tır, bu organizasyonlar kolay kolay meydana gelmiyor yönetim kurulu aylar öncesinden kendilerinden ödün vererek işini gücünü bırakıp gecesini gündüzünü bir edip emek veriyor, bizlere sadece orada eğlenmek kalıyor, ufak tefek aksaklıklar illaki olacak onada biraz objektif olalım lütfen, burada başta yönetim kurulunda bulunan emek veren ve emeği geçen fedakar arkaşlarıma maddi manevi yardımlarını esirgemeyen sponsor firmalara şehir dışından ve şehir içinden yarışmaya katılan ve katılamayıpta gönlü sizlerle olan tüm dostlara teşekkür ediyorum, SAYGI SEVGİ ve SELAMLARIMI sunuyorum. |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Bu sene ilk defa katıldıgımız amatör turna yakalama yarısması cok guzel ve keyıflı gectı tabıkı Adnan beyle 2.de olduk 2014 turna yarısmasını ıple cekıyorum şimdıden bu yarısmayı duzenleyenlere şimdıden teşekkuru bır borç bılıyor Sevgı Saygı ve Selamlarımla....
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Sevgili Dostlar;
İstemeden yada bilmeden misafirlerimizi ve değerli katılımcıları, üyelerimizi üzdüysek affola.. Bizler elimizden geldiğince hizmet için ordaydık Tüm sponsorlarımıza ve ilgili kurumlardan gelen yetkililerimize saygılarımı sunuyorum. |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
GELEMEDİM zaman ve imkanzıslıklardan dolayı.... Ama yüreği kocaman olan ve böğlesi bir organizasyon için uzun zamandır emek veren sevgili OLTACILARDER üyelerine nekadar teşekkür edilse azdır bence.... Ayakta alkışlıyorum dostlarım benim...ANLATILMAZ, YAŞANIR...
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
6. sını düzenlediğimiz bu organizasyonda bizleri yanlız bırakmayan bütün amatör olta balıkçısı ve doğa sever ağabey ve kardeşlerime şahsım ve OLTACILARDER adına teşekkür ediyorum.
Maddi ve manevi desteğini esirgemeyen ve bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği olan herkese sonsuz teşekkürler. Önümüzdeki yıl buluşmak ümidi ile... Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
6. Geleneksel Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliğine katılan, orada görev yapan emekleriyle organizasyona katkıda bulunan herkesi saygıyla selamlarım.
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
6. Geleneksel Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliğinin öncesi ,sonrası ve şenlik alanında bizlerden maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen; kişi ,kurum ve kuruluşlara şahsım ve derneğim adına teşekkürler ederiz.
Saygı ve selamlarımla, Bayram TEKELİ OLTACILARDER Yön. Kur. Üyesi |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Çok güzel bir organizasyon. Herkesin mutlu ve mesut olduğu yüzlerinden belli. Organize edenlere,katılımcılara ve bizlere bu görüntüleri ulaştıran yöneticerimize teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Emek ve hizmet eden tüm ekibe, zahmet edip gelen tüm katılımcılara, fedakarlık edip sponsor olan tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür eder başarılar dilerim.
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|