Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Oltacılar.Com Bölge Grupları & Organizasyonlar Tatlı Su Organizasyonları Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları

Uyarılar

HEM KENDİ SAĞLIĞIN HEM DE AİLE BİREYLERİNİN SAĞLIĞI İÇİN EVDE KAL, SAĞLIKLI KAL

Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları Gerçekleştirdiğiniz Tatlı Su Organizasyonları Hakkında Herşeyi Burada Paylaşabilirsiniz

Seçenekler Stil
Alt 17.09.13, 19:10   #21
Murat DENERİ

Murat DENERİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Murat DENERİ
Memleket:ANKARA
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: OLTACILARDER
Referans:
Murat DENERİ will become famous soon enoughMurat DENERİ will become famous soon enough
İşlerim sebebi ile aranızda bulunamadım.
Yarışmaya emeği geçen herkese teşekkürler. Kazanan yarışmacılara başarılarının devamını diliyorum.

Murat DENERİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.13, 19:43   #22
berkk54

berkk54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Yaşar BESLER
Memleket:Sakarya
En İyi Avı: sazan28kğ
Referans:
berkk54 will become famous soon enoughberkk54 will become famous soon enough

Konu Hakkı Sadık AKBULUT tarafından (18.09.13 Saat 00:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: Video linki düzenlenmiştir.
berkk54 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.13, 22:49   #23
HALUK32CARPTR
Üye

HALUK32CARPTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: A.HALUK KOÇYİĞİT
Memleket:MANİSA(AKHİSAR)/ISPARTA(YALVAÇ)
Kan Grubu: B Rh (+)
En İyi Avı: 14 kg pullu sazan
Referans:
HALUK32CARPTR is on a distinguished road
Tüm yarışmacı arkadaşları tebrik ederim,emeği geçen herkesin eline ve emeğine sağlık.Seneye bu organizasyonda bulunmak nasip olur inşallah bana ve tüm oltacılara..herkese selamlar,saygılar..rastgele..

HALUK32CARPTR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.13, 23:30   #24
Bülent YILMAZ

Bülent YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: BÜLENT YILMAZ
Memleket:KÜTAHYA / ANKARA
En İyi Avı:
Referans:
Bülent YILMAZ is on a distinguished road
Organizasyonda emeği geçen tüm dernek yönetimine ve desteklerini esirgemeyen tüm herkese teşekkür ederim. Aranızda olmayı çok istedim ama kişisel işlerimden dolayı katılamadım...

Saygılarımla...

Bülent YILMAZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.13, 23:49   #25
iLK_KaN

iLK_KaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Mustafa FIRINCI
Memleket:DÜZCE
Kan Grubu: 0 Rh (-)
En İyi Avı: Geri salacaklarım
Referans:
iLK_KaN will become famous soon enoughiLK_KaN will become famous soon enough
Emiği geçen herkese çook teşekkürler... Dereceye giren takımları canıgönülden kutlarım....
2013 bitmeden istanbulda gemi organizasyonu varmış galiba orda görüşmek üzere

iLK_KaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.13, 06:52   #26
M.Serkan İNANÇ

M.Serkan İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: M.Serkan İnanç
Memleket:Ankara
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: www.oltacilar.com dostluğu
Referans:
M.Serkan İNANÇ will become famous soon enoughM.Serkan İNANÇ will become famous soon enough
Alıntı:
iLK_KaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emiği geçen herkese çook teşekkürler... Dereceye giren takımları canıgönülden kutlarım....
2013 bitmeden istanbulda gemi organizasyonu varmış galiba orda görüşmek üzere
Hiç durmayın, hep çalışın diyorsun yani

M.Serkan İNANÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.13, 08:30   #27
M.Serkan İNANÇ

Referans:
M.Serkan İNANÇ will become famous soon enoughM.Serkan İNANÇ will become famous soon enough
Bedenen ve kalben yanımızda olan doğa aşığı dostlarımıza, ilgili kurum ve kuruluşlara teşekkürler.

Doğanın, çevrenin ve sudaki canlının korunması adına belirlenen kanun ve tebliğlere uymak, özendirmek ile sportif amaçlı olta balıkçılığını tanıtmak, geliştirmek, sevdirmek ve yarışma heyecanı ile Türkiye’ mizdeki sportif olta balıkçılarını bir araya getirip kaynaştırmayı hedeflediğimiz Geleneksel 5. Sazan Balığı Yakalama Yarışması öncesi, anı ve sonrasında emekleri asla unutulmayacak OLTACILARDER üyesi veya dostu arkadaşlarıma, etkinlik esnasında omuz omuza olduğumuz doğa aşığı sportif balıkçı dostlarımızın yanı sıra çeşitli sebeplerden dolayı katılamamış olsa bile gönlü bizimle olup sürdürülebilirlik adına emek veren tüm dostlarımıza, bizlerden desteklerini esirgemeyen ilgili tüm kurum, kuruluş ve kişiler ile değerli sponsorlarımıza teşekkürlerimi sunuyor, dereceye giren veya giremeyen tüm takımları gösterdikleri özveriden ve sportif balıkçılığın gelişmesine sağladıkları katkılardan dolayı kutluyorum.

Yılda bir defa düzenlediğimiz bu etkinlik hepimizin gayretleriyle amaçlarımız doğrultusunda dahada iyiye doğru yol almakta ve her geçen yıl daha çok kişi, kurum ve kuruluşun dikkatini çekmekte, yarışmaya olan ilgi her geçen yıl dahada artmakta fakat yarışma öncesinde, anında veya sonrasında elimizde olmayan sebeplerden dolayı hatalar ve eksiklikler elbette olmaktadır.
Bu hata ve eksiklikleri en aza indirebilmek için yarışmayı düzenleyen bizler kadar yarışmaya katılanlar veya seyretmeye gelenlerede büyük görevler düşüyor diye düşünüyorum.
Desteklerin artması, ilgili kurum ve kuruluşların gereken hassasiyeti göstermeleride elde olmadan yapılan hata veya eksikliklerin giderilmesinde elbette ki büyük fayda sağlayacaktır.

Ayrıca yarışmalarda istenilen başarı sağlanılamıyor veya başka bir ifade ile çok balık-büyük balık yakalanamıyor diyenler oluyor. Bir çoğumuz için bu çokta önemli değil aslında ama bunun hepimizce bilinen bir çok sebebi var.
Hava koşulları, dönem, yarışmanın yapıldığı alandaki ses, ışık, baskı ve benzerleri buna sebep.

Mesela bunlardan bir taneside yarışma kurallarımızın 11. maddesi...
11. Bu yarışmada 1 iğneli dip olta takımı kullanılmasına müsaade edilecek olup yarışmacılar yanlarında iğne, misina, kurşun, gibi gerekli olan malzemeleri bulundurabilirler. Yarışmacıların av malzemeleri, yemleri, oltaları yarışma süresince (oltalar su içinde olsa dahi) hakemlerin uygun gördüğü durumlarda denetlenebilecektir. Yem iğne dışında olacak şekilde (hair rig) montajların kullanımına müsaade edilecek olup hayvansal kökenli canlı veya ölü yem ile boncuk kullanımı yasaktır. Takımlar yarışma süresince en fazla 15 kg yem kullanabilirler. (İğneye takılmış yemlere kesinlikle müsaade edilmeyecek olup tespiti halinde bu kurala uymayan takım diskalifiye edilecektir.)

Yarışmacı sayısı, kullanılan yemleme botu veya normal bot sayısı, yarışma esnasında suda bulunan iğne sayısı, yemlemek veya yakalamak için kullanılan yem çeşitleri ve miktarları, yarışmacıların kullandığı takımlardaki istenilen özelliklere dikkat edildiğinde ne demek istediğimi anlayacaksınız diye umuyorum.

Saygı ve selamlarımla,

M.Serkan İNANÇ
OLTACILARDER Yönetim Kurulu Başkanı

Alt 18.09.13, 11:42   #28
cebrail
Üye

cebrail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Cebrail Keleş
Memleket:Kocaeli
Kan Grubu: B Rh (+)
En İyi Avı: Zargana 60cm
Referans:
cebrail is on a distinguished road
Serkan Bey,öncelikle çok güzel bir organizasyona imza attığınız için sizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Eğitim- öğretime hazırlık döneminde bulunduğumuz için yarışmaya katılamadık. Bundan sonraki yarışmalara inşallah katılmaya çalışacağım. OLTACILARDER' i de desteklemeye devam edeceğiz elbette...
Bu arada iLK_KaN kardeşimiz İstanbul organizasyonundan bahsetmiş. Bununla ilgili de bilgi verir misiniz?
Şimdiden teşekkürlerimi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.

cebrail isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.13, 11:43   #29
iLK_KaN

iLK_KaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Mustafa FIRINCI
Memleket:DÜZCE
Kan Grubu: 0 Rh (-)
En İyi Avı: Geri salacaklarım
Referans:
iLK_KaN will become famous soon enoughiLK_KaN will become famous soon enough
Alıntı:
M.Serkan İNANÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiç durmayın, hep çalışın diyorsun yani
ilk katıldığım sene çay partisi işine dönermi diye düşündüm başkanım )

iLK_KaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.13, 12:11   #30
M.Serkan İNANÇ

Referans:
BOLU İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ’ NE TEŞEKKÜRLER.

Yarışma başlama anı olan 12.09.2013/12:00’ dan bitiş anı olan 15.09.2013/12:00’ a kadarki 72 saatte görevlerini fazlası ile yerine getiren Bolu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü’ ne teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Yılın 365 günü canla başla çalışıp büyük başarılara imza atan Bolu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ nü keyifle takip ettiğimizi yarışma anında sektörleri gezen hem İl Müdürümüz Sayın İsmail TAŞ, hem de Şube Müdürümüz Sayın Alparslan AKPINAR’ a bizzat bildirmiştim.
Buradan bir kez daha tekrarlamak istedim.
Ülkemizin cennet mekânlarından birisi olan Bolu ilinin görevinin bilincinde olan kişilerce korunuyor ve geliştiriliyor olmasından son derece mutluyum.
Yolunuz açık, başarınız daim olsun.

http://www.bolutarim.gov.tr/hayvan-a...onuçlandı.html

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Sponsorlar