|
|
|
#21 |
|
İşlerim sebebi ile aranızda bulunamadım.
Yarışmaya emeği geçen herkese teşekkürler. Kazanan yarışmacılara başarılarının devamını diliyorum. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Konu Hakkı Sadık AKBULUT tarafından (18.09.13 Saat 00:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: Video linki düzenlenmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Tüm yarışmacı arkadaşları tebrik ederim,emeği geçen herkesin eline ve emeğine sağlık.Seneye bu organizasyonda bulunmak nasip olur inşallah bana ve tüm oltacılara..herkese selamlar,saygılar..rastgele..
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Organizasyonda emeği geçen tüm dernek yönetimine ve desteklerini esirgemeyen tüm herkese teşekkür ederim. Aranızda olmayı çok istedim ama kişisel işlerimden dolayı katılamadım...
Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Emiği geçen herkese çook teşekkürler... Dereceye giren takımları canıgönülden kutlarım....
2013 bitmeden istanbulda gemi organizasyonu varmış galiba orda görüşmek üzere
|
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#27 |
|
Bedenen ve kalben yanımızda olan doğa aşığı dostlarımıza, ilgili kurum ve kuruluşlara teşekkürler.
Doğanın, çevrenin ve sudaki canlının korunması adına belirlenen kanun ve tebliğlere uymak, özendirmek ile sportif amaçlı olta balıkçılığını tanıtmak, geliştirmek, sevdirmek ve yarışma heyecanı ile Türkiye’ mizdeki sportif olta balıkçılarını bir araya getirip kaynaştırmayı hedeflediğimiz Geleneksel 5. Sazan Balığı Yakalama Yarışması öncesi, anı ve sonrasında emekleri asla unutulmayacak OLTACILARDER üyesi veya dostu arkadaşlarıma, etkinlik esnasında omuz omuza olduğumuz doğa aşığı sportif balıkçı dostlarımızın yanı sıra çeşitli sebeplerden dolayı katılamamış olsa bile gönlü bizimle olup sürdürülebilirlik adına emek veren tüm dostlarımıza, bizlerden desteklerini esirgemeyen ilgili tüm kurum, kuruluş ve kişiler ile değerli sponsorlarımıza teşekkürlerimi sunuyor, dereceye giren veya giremeyen tüm takımları gösterdikleri özveriden ve sportif balıkçılığın gelişmesine sağladıkları katkılardan dolayı kutluyorum. Yılda bir defa düzenlediğimiz bu etkinlik hepimizin gayretleriyle amaçlarımız doğrultusunda dahada iyiye doğru yol almakta ve her geçen yıl daha çok kişi, kurum ve kuruluşun dikkatini çekmekte, yarışmaya olan ilgi her geçen yıl dahada artmakta fakat yarışma öncesinde, anında veya sonrasında elimizde olmayan sebeplerden dolayı hatalar ve eksiklikler elbette olmaktadır. Bu hata ve eksiklikleri en aza indirebilmek için yarışmayı düzenleyen bizler kadar yarışmaya katılanlar veya seyretmeye gelenlerede büyük görevler düşüyor diye düşünüyorum. Desteklerin artması, ilgili kurum ve kuruluşların gereken hassasiyeti göstermeleride elde olmadan yapılan hata veya eksikliklerin giderilmesinde elbette ki büyük fayda sağlayacaktır. Ayrıca yarışmalarda istenilen başarı sağlanılamıyor veya başka bir ifade ile çok balık-büyük balık yakalanamıyor diyenler oluyor. Bir çoğumuz için bu çokta önemli değil aslında ama bunun hepimizce bilinen bir çok sebebi var. Hava koşulları, dönem, yarışmanın yapıldığı alandaki ses, ışık, baskı ve benzerleri buna sebep. Mesela bunlardan bir taneside yarışma kurallarımızın 11. maddesi... 11. Bu yarışmada 1 iğneli dip olta takımı kullanılmasına müsaade edilecek olup yarışmacılar yanlarında iğne, misina, kurşun, gibi gerekli olan malzemeleri bulundurabilirler. Yarışmacıların av malzemeleri, yemleri, oltaları yarışma süresince (oltalar su içinde olsa dahi) hakemlerin uygun gördüğü durumlarda denetlenebilecektir. Yem iğne dışında olacak şekilde (hair rig) montajların kullanımına müsaade edilecek olup hayvansal kökenli canlı veya ölü yem ile boncuk kullanımı yasaktır. Takımlar yarışma süresince en fazla 15 kg yem kullanabilirler. (İğneye takılmış yemlere kesinlikle müsaade edilmeyecek olup tespiti halinde bu kurala uymayan takım diskalifiye edilecektir.) Yarışmacı sayısı, kullanılan yemleme botu veya normal bot sayısı, yarışma esnasında suda bulunan iğne sayısı, yemlemek veya yakalamak için kullanılan yem çeşitleri ve miktarları, yarışmacıların kullandığı takımlardaki istenilen özelliklere dikkat edildiğinde ne demek istediğimi anlayacaksınız diye umuyorum. Saygı ve selamlarımla, M.Serkan İNANÇ OLTACILARDER Yönetim Kurulu Başkanı |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Serkan Bey,öncelikle çok güzel bir organizasyona imza attığınız için sizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Eğitim- öğretime hazırlık döneminde bulunduğumuz için yarışmaya katılamadık. Bundan sonraki yarışmalara inşallah katılmaya çalışacağım. OLTACILARDER' i de desteklemeye devam edeceğiz elbette...
Bu arada iLK_KaN kardeşimiz İstanbul organizasyonundan bahsetmiş. Bununla ilgili de bilgi verir misiniz? Şimdiden teşekkürlerimi, saygı ve selamlarımı sunuyorum. |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
ilk katıldığım sene çay partisi işine dönermi diye düşündüm başkanım
)
|
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
BOLU İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ’ NE TEŞEKKÜRLER.
Yarışma başlama anı olan 12.09.2013/12:00’ dan bitiş anı olan 15.09.2013/12:00’ a kadarki 72 saatte görevlerini fazlası ile yerine getiren Bolu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü’ ne teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yılın 365 günü canla başla çalışıp büyük başarılara imza atan Bolu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ nü keyifle takip ettiğimizi yarışma anında sektörleri gezen hem İl Müdürümüz Sayın İsmail TAŞ, hem de Şube Müdürümüz Sayın Alparslan AKPINAR’ a bizzat bildirmiştim. Buradan bir kez daha tekrarlamak istedim. Ülkemizin cennet mekânlarından birisi olan Bolu ilinin görevinin bilincinde olan kişilerce korunuyor ve geliştiriliyor olmasından son derece mutluyum. Yolunuz açık, başarınız daim olsun. http://www.bolutarim.gov.tr/hayvan-a...onuçlandı.html |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|