Alıntı:
celalhoca Nickli Üyeden Alıntı
Form yetkililerine teşekkür etmek istiyorum.Bize tanıdıkları bu fırsatlar için.Daha önceden de belirtmiştim burdaki dostlarla tanışmak benim için bir devrim oldu.
Balık avı benim içimde bir ukteydi hep bu işi yapan bir arkadaşım vardı epeyce bir süre bana bu işi öğretmesi için epeyce istekde bulunmuştum.fakat bir türlü beni götürmemişti.Derken yanımda çalışması için bir elaman almıştım hocam ben bu işi biliyorum deyince ilk işim ona para vermek ve bana takım dizmesini istemek oldu.Bu şekilde balık benim için bir başlangıç oldu.Bu süreçte bot aldım motor aldım ve insanların çok fazla ulaşamadığı ve doğanın bozulmadığı alanlara gitmek benim için bu sene itibarı ile ayrı bir zevk oldu.Amaç illa balık tutmak değil o barajın kenarında hiç bir ses yokken gecenin bir yarısında semaverde çay demleyip içmek bunun üstüne hiçbir şeyi düşünemiyorum.Gün ağarmaya yakın suyun üstünde balıkların zıplaması sesi de ayrı bir zevk tabi.Burdaki dostlarla da tanışmak dedimya benim için ayrı bir zevk di bana bu işi öğretmeyen arkadaşım aklıma geliyor birde burdaki dostlar.... Ne bileyim ya turgay abi cahit bey beni duygulandırdınız vesselam.......Sevgi ve saygılarla.
|
Eyvallah hocam biz burada bu işe memuruz sizlerin isteklerine cevap vermek bizim görevimiz, en önemlisi ise bu sitenin bilgi paylaşım portalı olmasıdır. Sizin gibi değerli bu işe gönül vermiş dostların katılımıyla bu iş yürüyecek ,dahada büyüyecek, burada bildiklerimizi, bilgilerimizi beraberce paylaşacağız unutulmamalıdırki bilgi paylaşıldıkça güzeldir ve değer kazanır, sevgi ve saygılar bizlerden sizlere hocam...
Sağlıcakla kalın...