|
|
|
#21 | |
|
Alıntı:
Elimden geldiğince birşeyler yapıp paylaşmaya faydalı olmaya çalışıyorum... İnşallah devamını da getiririm... |
||
|
|
|
|
|
#22 |
|
Bülent yine döktürmüşsün kardeşim,
![]() senin bu azimle yapılmış çalışmalrını gördükçe çok mutlu oluyorum keyifle izliyorum emeklerine sağlık, daha sonraki çalışmaları sabırsızlıkla bekliyorum. Paylaşım için teşekkürler kardeşim. Sevgi ve saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Alıntı:
Estağfurullah Abi elimden geldiğince birşeyler yaptım... İnşallah Abi Yenilerini Yaptıkça görüş ve tavsiyelerinizi almak için paylaşacağım... Saygılarımla... |
||
|
|
|
|
|
#24 |
|
bülent güzel bir çalışma olmuş kardeş emeklerine sağlık.
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
İl yapılan üründe mutlaka hatalarla karşılaşacaksınız.Bir o kadar da şu olmamış burası şöyle olsaydı gibi mesajlar alacaksınız.Bu gayet doğal ve sizin faydanızadır.Sakın arkadaşları yanlış değerlendirmeyiniz.Bu hevesinizin ve gardınızın düşmesine sebep olmasın.Kendi yaptığınız ürünle balık tutmanın zevki başkadır.Balık tuttukca siz keyfini sürecek bizlerde vayyy beee diyeceğiz.
![]() Deneme yanılma meselesi.Emeğinize sağlık. |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
ellerin dert görmesin kardeşim harika çalışma ben daha senin kadar profosyonel değilim inşallah banada bu işin inceliklerini öğretirsin saygılar sevgiler...
|
|
|
|
|
|
|
#27 | ||
|
Teşekkür Ederim Kamil Abim... Saygılarımla... Alıntı:
Mutlaka Hatalarım vardır Abim... Zaten paylaşımdaki amaçta hem bilgilendirmek hemde Siz Değerli Ağabeylerimin ve Arkadaşlarımın Tavsiyeleri ile hataları en aza indirmek... Saygılarımla... Alıntı:
Bende henüz profesyonel değilim Abim... Öğreneceğim benimde çok şey var daha... Birlikte bildiklerimizi paylaşarak en güzelini yaparız inşallah Abim... Saygılarımla... |
|||
|
|
|
|
|
#28 |
|
gerçekden şık duruyor kardeş inşallah beklediğin sonucuda alırsın
|
|
|