Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Oltacılar CAFE Üyelerimizin El Emekleri

Uyarılar

HEM KENDİ SAĞLIĞIN HEM DE AİLE BİREYLERİNİN SAĞLIĞI İÇİN EVDE KAL, SAĞLIKLI KAL

Üyelerimizin El Emekleri Üyelerimizin kendi yaptıklarını, tekniklerini sergileyebilecekleri, paylaşabilecekleri platform.

Seçenekler Stil
Alt 27.04.11, 19:53   #21
A.Bülent KUTLUCA
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
Alıntı:
ÇERİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzel ve keyifli bir çalışma,belgesel havasında,eline sağlık Bülent...
çok teşekkür ederim

Alt 27.04.11, 19:53   #22
A.Bülent KUTLUCA
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
Alıntı:
MEHMET KURU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
paylaşım için teşekkürler.
teşekkür ederim

Alt 27.04.11, 20:08   #23
A.Bülent KUTLUCA
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
Alıntı:
Nuri ERTİK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bülent abim,
Harika bir imitasyon...
Da...
Hangi malzemelerle yapıldı, iğnesi nedir?Kaç numara iğne kullandın? kaç numara kamış/iple kullanılır?Hangi rengi neden kullandın,renk dizilimlerindeki amaçlar nelerdir vs gibi bilgileri de verirsen sevinirim.
Yok öyle gösterip gerisini kıskanmak
Sevgili Nuri, haklısın detayları vermek lazım,,,görsel olarak bakıldığında renk ambiansı tamamen turnanın en çok rağbet ettiği renkleri içermekte,sarı ,kırmızı ve portakal rengi bir çok wobler sahtede yoğunlukla kullanılmakta ve turna bu renkleri çok davetkar bulmakta(sazangiller familyasının tamamında bu tonlar mevcut ,turnanın beslenme zincirinde sazangiller liste başında yeralır) simler ise tamamen ışık şavkını sağlamak amaçlı yani ilk dikkati çeken bu simler olacaktır,iğneye gelince model çok önemli değil 01,,,02 numara carbon veya çelik iğne kullanmayı hep tercih ederim,,,burada kullandığım iğne gamagatsunun 02 numara çelik iğnesi,model adını hatırlamıyorum,,,

takıma gelince:7'8' veya 9'10' bir takımla kullanmak gerekir,,,yemin ağırlığı 8 gr ,,,,umarım kıskançlık konusunu başlamadan bitirmişizdir bu bilgileri parayla satsalar zamanında çok para verirdim,,,,,,,,,işin şakası tabi ,,,BİLGİ PAYLAŞTIKÇA TAÇLANIR VE KIYMETLENİR,,,ASIL VE ASİL OLAN VE YAKIŞANDA BUDUR

Alt 27.04.11, 20:24   #24
Nuri ERTİK

Nuri ERTİK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Nuri ERTİK
Memleket:Eskişehir
Kan Grubu: B Rh (-)
En İyi Avı: Yayın,35 kg, Aras
Referans:
Nuri ERTİK will become famous soon enoughNuri ERTİK will become famous soon enough
Alıntı:
A.Bülent KUTLUCA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Nuri, haklısın detayları vermek lazım,,,görsel olarak bakıldığında renk ambiansı tamamen turnanın en çok rağbet ettiği renkleri içermekte,sarı ,kırmızı ve portakal rengi bir çok wobler sahtede yoğunlukla kullanılmakta ve turna bu renkleri çok davetkar bulmakta(sazangiller familyasının tamamında bu tonlar mevcut ,turnanın beslenme zincirinde sazangiller liste başında yeralır) simler ise tamamen ışık şavkını sağlamak amaçlı yani ilk dikkati çeken bu simler olacaktır,iğneye gelince model çok önemli değil 01,,,02 numara carbon veya çelik iğne kullanmayı hep tercih ederim,,,burada kullandığım iğne gamagatsunun 02 numara çelik iğnesi,model adını hatırlamıyorum,,,

takıma gelince:7'8' veya 9'10' bir takımla kullanmak gerekir,,,yemin ağırlığı 8 gr ,,,,umarım kıskançlık konusunu başlamadan bitirmişizdir bu bilgileri parayla satsalar zamanında çok para verirdim,,,,,,,,,işin şakası tabi ,,,BİLGİ PAYLAŞTIKÇA TAÇLANIR VE KIYMETLENİR,,,ASIL VE ASİL OLAN VE YAKIŞANDA BUDUR

Sağolasın Bülent abim.
Kaptım hemen ugulamalara girişecem

Nuri ERTİK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.04.11, 22:25   #25
Hüseyin TEKE
Üye

Hüseyin TEKE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: HÜSEYİN TEKE
Memleket:ANKARA
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: hedefim 120 cm yi arıyorum
Referans:
Hüseyin TEKE will become famous soon enoughHüseyin TEKE will become famous soon enough
slm

bülent abicim tek kelimeyle süper 10 Numara bir yem oldu eline sağlık
yalnız ben seni turnalara ispiyon edecem onların bu yemden haberi yoktur söylemezsem gör bu iş ancak bukadar güzel yapılabilir .

Hüseyin TEKE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.04.11, 22:45   #26
Beretta43
Üye

Beretta43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: İsmail
Memleket:Kütahya
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: Kalıcı dostluklar...
Referans:
Beretta43 will become famous soon enoughBeretta43 will become famous soon enough
Öncelikle tüm dostlara iyi geceler diliyorum, ben ancak şimdi izleyebildim bu şahane müzik eşliğinde ortaya çıkan muhteşem ürünü. Tam bir el emeği ve göz nuru gerçekten de.
Elinize ve emeğinize sağlık, paylaşım ve detaylı anlatım için bir kez daha teşekkürler.

Beretta43 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.11, 07:38   #27
A.Bülent KUTLUCA
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
Alıntı:
Hüseyin TEKE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bülent abicim tek kelimeyle süper 10 Numara bir yem oldu eline sağlık
yalnız ben seni turnalara ispiyon edecem onların bu yemden haberi yoktur söylemezsem gör bu iş ancak bukadar güzel yapılabilir .
Hüseyin Kardeşim Sağolasın varolasın,bu sene işbirliği yapsak iyi olacak ne yaparsan yap bütün turnalarınızı ben yakalayacam,siszi santim santim takip edecem,dbinişzde bitecem ,,,,işin şakası bir yana benimki artık balık tutma sevdasını geçti,,,kardeş inan bana fly örmek ve bunun beğenilmesi beni çok mutlu ediyor,,,senin nazarında tüm dostlara saygım ve sevgilerimi sunuyorum,,,rastgelsin

Alt 28.04.11, 07:39   #28
A.Bülent KUTLUCA
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
Alıntı:
Beretta43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle tüm dostlara iyi geceler diliyorum, ben ancak şimdi izleyebildim bu şahane müzik eşliğinde ortaya çıkan muhteşem ürünü. Tam bir el emeği ve göz nuru gerçekten de.
Elinize ve emeğinize sağlık, paylaşım ve detaylı anlatım için bir kez daha teşekkürler.
çok teşekkür ediyorum,beğenmenize sevindim,sağolun varolun

Alt 28.04.11, 20:17   #29
Nuri ERTİK

Nuri ERTİK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Nuri ERTİK
Memleket:Eskişehir
Kan Grubu: B Rh (-)
En İyi Avı: Yayın,35 kg, Aras
Referans:
Nuri ERTİK will become famous soon enoughNuri ERTİK will become famous soon enough
bende 6 numara takım var ona göre bişeyler yaptım.

(Abim, konuna yazdım ama fikirlerini bekliyorum)

Konu Nuri ERTİK tarafından (28.04.11 Saat 20:39 ) değiştirilmiştir.
Nuri ERTİK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.11, 20:34   #30
Bülent YILMAZ

Bülent YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: BÜLENT YILMAZ
Memleket:KÜTAHYA / ANKARA
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı:
Referans:
Bülent YILMAZ is on a distinguished road
Bülent Abim Ellerine Emeklerine Sağlık...
Müthişsin...
Müzik Eşliğinde izlemekte müthiş bir haz veriyor insana...
Devamını Bekliyoruz Abim...

Saygılarımla...

Bülent YILMAZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Sponsorlar