|
|
|
#21 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
#22 |
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Alıntı:
görsel olarak bakıldığında renk ambiansı tamamen turnanın en çok rağbet ettiği renkleri içermekte,sarı ,kırmızı ve portakal rengi bir çok wobler sahtede yoğunlukla kullanılmakta ve turna bu renkleri çok davetkar bulmakta(sazangiller familyasının tamamında bu tonlar mevcut ,turnanın beslenme zincirinde sazangiller liste başında yeralır) simler ise tamamen ışık şavkını sağlamak amaçlı yani ilk dikkati çeken bu simler olacaktır,iğneye gelince model çok önemli değil 01,,,02 numara carbon veya çelik iğne kullanmayı hep tercih ederim,,,burada kullandığım iğne gamagatsunun 02 numara çelik iğnesi,model adını hatırlamıyorum,,,takıma gelince:7'8' veya 9'10' bir takımla kullanmak gerekir,,,yemin ağırlığı 8 gr ,,,,umarım kıskançlık konusunu başlamadan bitirmişizdir ![]() bu bilgileri parayla satsalar zamanında çok para verirdim,,,,,,,,,![]() işin şakası tabi ,,,BİLGİ PAYLAŞTIKÇA TAÇLANIR VE KIYMETLENİR,,,ASIL VE ASİL OLAN VE YAKIŞANDA BUDUR
|
||
|
|
|
#24 | |
|
Alıntı:
Sağolasın Bülent abim. Kaptım hemen ugulamalara girişecem
|
||
|
|
|
|
|
#25 |
|
slm
bülent abicim tek kelimeyle süper 10 Numara bir yem oldu eline sağlık
![]() yalnız ben seni turnalara ispiyon edecem onların bu yemden haberi yoktur söylemezsem gör bu iş ancak bukadar güzel yapılabilir .
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Öncelikle tüm dostlara iyi geceler diliyorum, ben ancak şimdi izleyebildim bu şahane müzik eşliğinde ortaya çıkan muhteşem ürünü. Tam bir el emeği ve göz nuru gerçekten de.
Elinize ve emeğinize sağlık, paylaşım ve detaylı anlatım için bir kez daha teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Alıntı:
ne yaparsan yap bütün turnalarınızı ben yakalayacam ,siszi santim santim takip edecem,dbinişzde bitecem ,,,,işin şakası bir yana benimki artık balık tutma sevdasını geçti,,,kardeş inan bana fly örmek ve bunun beğenilmesi beni çok mutlu ediyor,,,senin nazarında tüm dostlara saygım ve sevgilerimi sunuyorum,,,rastgelsin
|
||
|
|
|
#28 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
#29 |
|
Konu Nuri ERTİK tarafından (28.04.11 Saat 20:39 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Bülent Abim Ellerine Emeklerine Sağlık...
Müthişsin... Müzik Eşliğinde izlemekte müthiş bir haz veriyor insana... Devamını Bekliyoruz Abim... Saygılarımla... |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|