|
|
|||||||
| Planlanan Tatlı Su Organizasyonları Bu Bölümde Yeni Bir Tatlı Su Organizasyonu Düzenleyebilir, Düzenlenen Bir Organizasyona Katılabilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#21 |
|
Geçen seneden bir alacağımız var orda.
![]() Kaydımızı yaptırdık.İnşallah bir aksilik olmaz ise ordayız. İstanbul Sportif Sazancılar Takımı. Mustafa DEDEMLİ - Akın AKBAŞ-Ö.Kaan DEDEMLİ |
|
|
|
|
|
#22 |
|
inşallah bu sefer oradayız. yarışma için karar vermedik henüz. gördüğümüz kadarıyla kurallarıyla her şeyiyle
çok güzel planlanmış gerçek bir turnuvaya benziyor. Allah yardımcınız olsun, başarılar.. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Umarım!! bu sefer aksilik yaşamayız.
CARP FEİL TEAM Ferhat AYAS- İlhan KURTULDU- Zeki ŞAHİN üçlüsü olarak, yarışmaya katılıyoruz. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Merhaba,
Gönül ne kahve ister ne kahvehane, Gönül ahbabını ister kahve bahane... Bu gruba katılırken aklımda tatlı su balık avcılığını öğrenmek vardı fakat zaman ayıramadım. Doğaya olan aşkım Gölköy'e git diyor bana. Kalımcı olarak değil. Kampçı olarak. Gelebilir miyim. Çadırımı kurarım, balıt tutan arkadaşları izler bir- iki gün geçiririm doğa ile baş başa. Selam ve sevgilerle...Herkese bol şanslar rast gele. Fatih DEMİRKAN |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Yarışmadan sorumlu bir dernek yöneticisi atanmışmıdır?
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Tüm katılımcılara başarılar diliyorum.Umarım keyifli ve çekişmeli bir yarışma olur.Şahsım adına sizlerle birlikte 2-3 geçirmek bana mutluluk verecektir.Organizasyonu planlayanlara şimdiden kolaylıklar dilerim.
Bursa S-Carp Team Serdar ÖZDİL/Burak ÖZDİL |
|
|
|
|
|
#27 |
|
merhaaba balık avı ve doğa sever arkadaşlar ben yeniyim bu sitede bolu gölköy turnuvasına katılmak istiyorum ama yalnızım ikinci bir arkadaş arıyorum yanıma tabi aracı olursa iyi olur benim aracım yok yardımcı olursanız sevinirim saygılarmla yusuf
Konu yusuf tarafından (12.08.11 Saat 20:01 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
bilgi için tşkler
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
mrb doğa dostu balıkçı arkadaşlar bende turnuvaya katılmayı çok istiyorum ama yalnız olmuyormuş benim bir arkadaşa ihtiyacım var lütfen bana yardımcı olurmusunuz saygılarımla
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
yarışmada emeği geçenlere ve tüm yarışmacılara başarılar.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| balık, balıkçı, baraj, bolu, gölköy, oltacilarder, organizasyon, sazan, sazan avı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|