|
|
|
#3361 | |
|
Alıntı:
Sitede siz varken bana düzenlemek , karışmak düşmez Kasım abi ama sen yokken için rahat olsun ben gözüm gibi takip ederim
|
||
|
|
|
|
|
#3362 |
|
Tolga ben senin gibi renkli ve sıralı yazmayı bilmiyorum gençler bilisayar işinden daha iyi anlar onun için sen takip et diye ricada bulundum.
|
|
|
|
|
#3363 |
|
Hayırlı sabahlar arkadaşlar bereketli kazançlar.
|
|
|
|
|
|
|
#3364 |
|
2.KASIM TAZEGÜNEY 3.TOLGA ÇALIM 4.BURHAN VELİ 5.MURAAT SAATÇI 6.EROL ÖRKCÜ 7.Mustafa FIRINCI Ayrıca burhan abi diğer başlıkta bayram sonrası bir toplatı yapıp tanışalım konuşalım demişin yer mekan sonradanmı belirlenecek? |
|
|
|
|
|
|
#3365 | |
|
Alıntı:
Bu arada malüm bayram herkesin bayramını kutlarım. murat artık sende soyadını yaz Eyüp adını bile yazmamış.. 1.sırada yusuf mezarcı var.super moderatörümüz listeyi lütfen düzenlesin Konu Kasım TAZEGÜNEY tarafından (27.11.09 Saat 08:06 ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
#3366 |
|
Ewet harkesin kurban bayrami mübarek olsun... Sağık bve mutluklar geçirin inş.
|
|
|
|
|
|
|
#3367 | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() Şu tanışma toplantısını yapalım artık. tarih olayınıda beraberce verelim. |
|||
|
|
|
|
|
#3368 | |
|
Alıntı:
Tanışmak isteyenler adlarını listeye eklerse yeri ve zamanı burda belirtir ve duyururuz arkadaşlarda ona göre kendini ayarlar. |
||
|
|
|
#3369 |
|
düceye ve düzceden tüm oltacılara iyi neşeli.kısmetli günler diliyorum
Yusuf abi günaydın bakıyorum hep bir köşeden oturup olup biteni izliyorsun hiç yorum yazdığın yok kimlik nasıl olmuş beğendinmi |
|
|
|
|
#3370 |
|
iyi akşamlar iyi bayramlar diliyorum artık düzceli arkadaşlarda kendilerine gelip sayfalarına 1-2 satır yazsalar diyorum burhan sıralamada yusuf abi başta gerisi belli sen el atsana listeye yukarıda yazdığım gibi eğer arkadaşlar bir iki gün daha ilgisiz kalırlarsa artık ben yokum.
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Çevresi, düzce, organizasyon, platformu1, tartışma |
| Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|