|
|
|
#3671 |
|
Kadir'cim ocak 1 de kimsenin gelebileceğini sanmıyorum.Millet yılbaşından kalma olacağı için ocak 1 i uyuyarak geçirecektir diye düşünüyorum.şahsi fikrim bu.
|
|
|
|
|
|
|
#3672 |
|
pek olacak gibi görünmüyor evet olmazsa O zaman ocak 15 olsun abi
|
|
|
|
|
|
|
#3673 |
|
15 ocak olabilir. Başkanı devreye sokalım konu açsın
o zaman katılım çok olur kanaatindeyim.
|
|
|
|
|
|
|
#3674 |
|
abi ben senin gibi çok dedim biraz da sen söyle istersen
Evet 15 ocak çok güzel olur ben ce de
Konu TK Kadir AKAR tarafından (21.12.11 Saat 16:50 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#3675 |
|
Değerli dostlar,
Böyle bir birliktelik forum üyelerinin veya bugüne kadar tanışamamış olan dernek üyelerinin birbirlerini yakınen tanıması açısından mutlak suretle gerekiyor. Yazarak anlaşmak bir hayli zor olduğundan dolayı yanyanayken dertlerimizi veya mutluluklarımızı paylaşmak daha bir kolay olacaktır. Yalnız Peker ağabeyiminde dediği gibi 01 Ocak 2012 günü bu iş biraz zor gibi görünüyor. Ayrıca bu bölüme bakmadıklarından dolayı haberdar olamayan forum üyesi veya dernek üyesi bir çok arkadaşımızda vardır. Sizler nerede ve nasıl yapabileceğimizi bu konu altında yazışırken ilerleyen günlerde yönetim kurulumuzunda oluru alınarak ayrı bir konu açılmak suretiyle hem Forum üzerinden E-Mail hemde bizlerde telefon numaraları bulunanlara SMS göndererek Ankara'lı dostlarımızı toplantıdan haberdar edebiliriz. Pazar günü yapılırsa daha çok kişinin katılacağını düşünerek 08 Ocak 2012 veya 15 Ocak 2012 tarihleri daha uygun gibi görünüyor. Yağış ve soğukta olmazsa Ankara merkeze yakın gölü bulunan mesire alanlarımızdan birisinde hem toplu olarak öğle yemeği yenilebilir hemde semaverde demlenen çay eşliğinde sohbet edilebilir. |
|
|
|
|
|
|
#3676 |
|
Başkanım konuya el attığınız için öncelikle teşekkür ederim 15 ocak güzel olur derim. Hem o zaman kadar yeterince kişi de gelebilir.Teşekkürler dediğiniz gibi konuyu başka bölüme taşıyıp liste yaparsanız başkanım daha çok gele olacak
Konu TK Kadir AKAR tarafından (22.12.11 Saat 17:26 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#3677 |
|
Değerli arkadaşlar ve abiler;
Önümüzdeki günlerde, yapılmasını istediğiniz tanışma organizasyonunun ismi, tanışma organizasyonu değil, Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği'nin 3. yaşını kutlama günü olması daha güzel olur. Dernek yönetimi olarak bir karar alıp, güzel bir mekanda hep beraber olup, hem derneğimizin 3. yaşını kutlayıp, hem de birlikte vakit geçirmiş oluruz. Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
|
#3678 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#3679 |
|
evet güzel olur
|
|
|
|
|
|
|
#3680 |
|
Bende forumun yeni üyelerinden sayılırım ama kesinlikle gelmeye çalışırım.Semaver ve muhabbet olsun bana yeter
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ankara, Çevresi, organizasyon, platformu1, tartışma |
| Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|