|
|
|
#3681 |
|
Evet güzel olacak mangal muhabbet bayındır yaparız herhalde
|
|
|
|
|
|
|
#3682 |
|
Bence..
Dernek Yıldönümümüz yaklaşıyor.. 20 ocak, Bu birlikteliği bu tarihe taşısak hem yeni katılan üyeler ve foruma yeni üye olan arkadaşlar bir araya gelip hos sohbet olur. Bende size köfte pişiririm derneğe katkımızda olur. Hesaplıda olur. Su kenarında çay oçağımızda var. Birazda odun ayarlarız.. Kızılırmakta bir koy var oranın izninide alabilirsek bize yeter. Birer oltada alırız. Güzel olur vesselam.. Olmazsa büyük bir vasıta tutarız yer 75 km. Uygunda olur. Eğlene eğlene kaynata kaynata gider geliriz.. |
|
|
|
|
|
|
#3683 |
|
Bence gayet uygun. Hafta sonuna (pazar) denk gelirse ordayım
|
|
|
|
|
|
|
#3684 | |
|
Alıntı:
![]()
|
||
|
|
|
|
|
#3685 |
|
En yeni uyelerinizden biri olarak beni de sayarsaniz sevinirim.
Isallah yurtdışı bir iş çıkmaz. |
|
|
|
|
|
|
#3686 |
|
Can arkadaşım amaç zaten bir olmak, tanışmak. İnşallah tüm dostlarla yanyana geliriz ve sizin gibi yeni sayılabilecek arkadaşlarlada tanışma imkanımız olur. Amacımız aynı,yüreklerimiz birlikte atıyor.
|
|
|
|
|
|
|
#3687 |
|
ırmak süper olur
|
|
|
|
|
|
|
#3688 |
fedai kardeşime katılıyum fikri süper sen bir tanesın balıkclar güzeli
|
|
|
|
|
|
|
#3689 | |
|
Alıntı:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#3690 | |
|
Alıntı:
Fedai abi iyi diyon hoş diyonda bu hareketi başlatan ben oldum ama ben o gün gelemiyecem hafta içine geliyor herkesin gelebileğegi gün olarak neden pazar günü ayın 15 ni es geçiyoruz anlamadım. Lütfen bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ...yer mekan farketmez sizin dediğiniz yer olsun ama ocak 15 olsun gelen sayısı çok olacaktır emin olun
Konu TK Kadir AKAR tarafından (26.12.11 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ankara, Çevresi, organizasyon, platformu1, tartışma |
| Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|