|
|
|
#4241 |
|
abi ben sahalardan hiç çıkmıyorumda.hani karşılıklı yemekyersinde karşındaki iştahsız iştaksız yerde seninde iştahını keserye bu bursalı balıkçılar öyle inan.
|
|
|
|
|
|
|
#4242 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() Bak nasıl iştahın açılıyor.![]() ![]() Kucak dolusu selamlar Kütahya dan. |
||
|
|
|
|
|
#4243 |
|
öyle olacak abi zaten.gelmeyi çok istiyoruz ömer(activist) abiyle sazan avına kütahyaya.
|
|
|
|
|
|
|
#4244 | |
|
Alıntı:
Ama muhabbetin ve semaverin kralı bizdedir.. Yanındada mangalı yaktıkmı, offfffff ki ne offfffff, herzaman bekleriz, buyrun gelin kardeşim, önemli olan bi su kenarında çadır kurup suya birlikte olta atmak değilmidir... Yeterki gönüllerimiz bir olsun.... Kapımız herzaman açıktır.. Bir telefonunuz, yada bir mesajınız yeterde artar bile..
|
||
|
|
|
|
|
#4245 |
|
abi çok teşekkür ederiz.bizde sizi bekleriz.kısmet artık sezonu bir açalım.teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
#4246 |
|
hayırlı cumalar.....
|
|
|
|
|
|
|
#4247 |
|
Sağolasın Şükrü kardeşim... Ben buralardayım merak etme sen... bENDE ŞİMDİDEN GÜZEL BİR HAFTASONU DİLİYORUM SANA...
|
|
|
|
|
|
|
#4248 |
|
teşekkürler abi.herkesin hafta sonu iyi geçer umarım.
|
|
|
|
|
|
|
#4249 |
|
Herkese merhaba...
Nasip olursa bu akşam Bursa'ya geliyorum... Hafta sonuda hava güzel olursa turna çıkan bir yerde olta atma niyetim var... Hem bu konuda yardımcı olacak hem de tanışıp sohbet etmek isteyen Ağabey ve arkadaşlarım olur ise özelden irtibata geçerse sevinirim... Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
|
#4250 |
|
ulaabat deresini bi dene derim .. belki pazar bende gidicem
|
|
|