|
|
|
#4551 |
|
faruk toplam adede göre fiyatı belli olacak başkanlar toplayıp bursaya cahite gönderecek
|
|
|
|
#4552 |
|
Tüm dostlarıma abilerime günaydın hayırlı işler.
|
|
|
|
|
|
#4553 |
|
Arkadaşlar bu akşam saat 19 da NEO da toplanıyoruz hem hafta sonu organizasyonu hemde tişort ve şapkalar için ayrıntıları (para vs) konuşuruz listeyi orada daha düzgün yaparız herkezi bekliyorum.
|
|
|
|
#4554 |
|
Cahit abi yanlış hatırlamıyorsam sen ve Ünal geçen hafta balık yürüdü kıyıya yaklaşmış duyum aldık diyerek Cumartesi günü Yenice ye gitmiştiniz o avın fotoğraflarını ve raporlarını sitede göremedim hayrola
.Balık tutamadınızmı yoksa ,balık yakalayınca bir dünya fotoğraf gönderirsin sen demekki tutamadınız olsun be abi canın sağolsun en azından manzara fotoğrafları vardır onları gönderde görelim.![]() ![]()
|
|
|
|
#4555 |
|
tamam abi.
|
|
|
|
|
|
#4556 |
|
günaydın eskişehir hayırlı işler bol kazançlar
|
|
|
|
|
|
#4557 |
|
günaydın arkadaşlar hayırlı işler
|
|
|
|
|
|
#4558 |
|
Başkanım bu hafta, cahit abiyle beraber değildik. Benim misafirim vardı ve Demir köprüye gittik bir tane 1 kg. lık sazan tuttum başka yok. Cahit abi ise İnhisara gitti, ordan yeniceye geçmiş fakat boş gelmişler.
Toplantı için ise, üzgünüm ama Seyitgazide, bahçe de sebze, fidan ve baraka+wc inşaatı ile uğraşıyoruz. Akşamları ve cumartesi pazar ordayım. onun için katılamayacağım. Sizin kararınıza uyarım. Mazur görün. Sevgi ve saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#4559 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|